Weer een nieuwe start voor een gezond leven!

Het is tijd om weer even de touwtjes in handen te nemen. Als je mij al langer volgt dan weet je dat ik altijd bezig ben om gezonder te gaan leven, maar met alles wat er de afgelopen maanden voorbij is gekomen is dat een beetje in de soep gelopen. Vanaf vandaag ga ik er weer volledig voor!

Ja je leest het goed, ik ga weer starten om een gezonder en gelukkiger leven voor mezelf te creeeren. De keuzes zijn altijd aan jezelf en dat merk ik de laatste dagen echt, ik ben gewoon alleen maar moe, nergens zin in en alles staat me een beetje tegen en dat is niet goed natuurlijk.

Ik ben de vlogs en video`s van Optimavita aan het terug kijken en dat inspireerd enorm om weer aan de slag te gaan en dat het ook met balans goed moet komen. Ik ga weer starten met een smoothie en Juice plus in de ochtend en daarnaast gedurende de dag gewoon bewuster te kiezen voor gezonder eten. Het zal allemaal niet perfect gaan natuurlijk, maar dat hoeft ook niet, het moet wel leefbaar blijven.

Het weegmoment heb ik vanmorgen gehad en dat is mijn startgewicht (die ik liever hier nog niet deel) Ik kan wel zeggen dat ik de afgelopen maanden gelukkig niet echt ben aangekomen, maar wel ben blijven hangen dus dat is wel een fijn voordeel geweest.

Ik zal voor mezelf wel kleine doelen moeten gaan stellen om ook een beetje een stok achter de deur te houden voor mezelf. en deze zullen niet allemaal perse gaan over eten of drinken m, maar ook andere dingen om een gezonder en happy life te maken voor mezelf.

De doelen voor deze week zijn
– Elke ochtend ontbijten met een smoothie met juice plus
– Minimaal 1 liter water drinken
– Van maandag tot vrijdag om 7:00 uur de wekker en zonder snoozen gelijk uit bed

Nu zal je denken 1 liter water maar? Ja dat is voor mij echt een opgave, ik drink eigenlijk over de gehele dag bijna niks. In de ochtend nu een glas melk en bij mijn lunch een glas melk en in de avond een blikje cola, verder drink ik niks dus het zal echt aanpoten worden (vooral naar het toilet haha)
Het doel van het uit bed gaan is een beetje een stok achter de deur, dat ik weer wat eerder naar mijn bed moet gaan ook. Want nu gebeurd het wel eens dat ik om 2 in de nacht nog wakker ben zeker op dagen dat ik niet hoef te werken, maar ik wil ook wat meer ritme en regelmaat in mijn dagen gaan aanbrengen dus met kleine stapjes zal dit vast goed komen denk ik.

Wil jij nou tussen deze vrijdagposten door ook op de hoogte willen blijven van mijn avontuur naar een happy en healthy lifestyle, volg me dan op facebook, dat zou ik super leuk vinden om daar ook je steun te kunnen ontvangen en misschien kun je nog inspiratie op doen als je dat zelf nodig hebt. Want iedereen heeft wel behoefte af en toe toch aan een dosis motivatie 🙂

Drink jij genoeg water over de dag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *