Juni 2019 lichtpuntjes

De kleine dingen in het leven, die maken het zware dragelijk. Dat is iets wat ik op internet las en dat inspireerde mij om eens terug te kijken op deze maand naar de leuke dingen die ik gedaan heb. Dus ben jij benieuwd naar mijn lichtpuntjes en kun je zelf ook wel wat geluk gebruiken? Het hoeft allemaal niet heel groot te zijn.

– Als eerste van deze maand werd mijn nieuwe vloer gelegd
– Een bezoekje aan de Efteling… dat was al weer even geleden
– Missende Blond Amsterdam items aan kunnen schaffen
Tijger en Minoes werden 12 jaar deze maand…
– Ik ging weer eens naar de kapper, weer summer ready!
– Ik kreeg nieuwe duo rolgordijnen
– De ramen zijn weer lekker gewassen door de glazenwasser
– Ik heb het op 1 dag na mijn blogplanning aan te houden
De schuur en bijhal zijn helemaal opgeruimd…. zo blij mee
– Ik won bij Shifra een pakketje van Palmolive
– En gewoon genieten van mijn drie maatjes om mij heen

Natuurlijk heb ik ook mindere dagen en dingen gehad deze maand, maar daar steken we voor nu even geen aandacht aan zal ik maar zeggen. Een fijn lijstje met alleen maar leuke dingen al zeg ik het zelf.

Wat is jou lichtpuntje van deze maand geweest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *