Hallo Juli 2019

Juli – Zo het is weer tijd voor een nieuwe maand. We kunnen weer nieuwe doelen en plannen gaan maken deze maand, dus kijk lekker mee naar wat ik in petto heb.

Wat staat er zoal op de planning
Voor nu staat er niet heel erg veel geplant deze maand. Ik ben deze maand wel jarig en ik heb een BBQ op mijn werk, maar verder staat alles nog lekker open en o ja ik heb deze maand ook lekker een weekje vakantie!

Doelen voor deze maand
Natuurlijk heb ik ook doelen voor deze maand, deze staan vooral in teken van het beste voor mezelf en doorgaan met klusjes in huis.
De achtertuin en als het lukt de voortuin opknappen. Met de achtertuin ben ik met grote hulp van paps en mams al een heel eind, zodra deze af is deel ik dat natuurlijk met jullie. De voortuin moet nog gebeuren en ik hoop dat we er deze maand een start mee kunnen maken, maar dat hangt een beetje af van of het lukt met de planning van mijn ouders.
Bloggen, het bloggen wil ik weer doorzetten, ik merk dat ik het steeds weer leuker ga vinden en ook opener wil zijn op mijn blog. Het ploggen heb ik opgegeven voor nu, dat zal ik alleen nog misschien doen als ik een dagje weg ga of zo. Verder kun je op maandag, woensdag en vrijdag een blogpost verwachten en misschien op zaterdag, maar dat is optioneel.
Workout, om te beginnen wil 2 keer per week deze maand de kettlebell workout gaan doen van optimavita, daarnaast ben ik natuurlijk weer met juice plus begonnen dus ik hoop dat dat resultaten gaat geven!

Afgelopen maand is best goed gegaan met mijn doelen het bloggen is op 1 dag na gelukt, het ploggen dan helaas niet. Maat de nieuwe vloer ligt en we zijn begonnen aan de tuin zoals je hierboven kan lezen, al met al gaat het dus steeds beter. Op naar goede resultaten!

Wat zijn jou doelen deze maand?

2 thoughts on “Hallo Juli 2019

  1. Ik ontdekte net je blog en wil even zeggen dat ik je blog erg leuk vind (share the positivity, right ;)), mooie doelen heb je ook voor aankomende maand.
    Ik heb juni zelf heerlijk afgesloten met een aantal mooie, behaalde doelen, dus heb ontzettend zin in juli.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *