Wish koopje | Hair remover

Op tiktok kwam ik deze lint roller al een paar keer tegen en aangezien wij 3 katten hier in huis hebben, hebben we dus ook haar op de bank en op de stoelen. Dat is niet erg, maar het is soms een ramp om er van af te krijgen. Ik besloot om de tool via Wish te bestellen en ik laat je vandaag weten wat ik er van vind.

Vooral Trixy en Minoes verharen op het moment enorm. Ik stofzuig de bank en stoelen regelmatig, maar er is haast niet tegenaan te zuigen! Ook bezit ik een rubberen borstel en daarmee krijg ik het op de stoelen wel goed weg, maar op de bank niet.

ff snuffelen of dit wel helemaal goed is hahah

Deze borstel heeft een houten handvat wat makkelijk in de hand ligt en hij is ook niet zwaar. Hij is verder van metaal.

Opzich ziet het er prima uit. Hieronder in het filmpje kun je zien hoe die zijn werk doet op onze bank.

Zoals je kan zien doet hij zijn werk, het nadeel vind ik wel dat je hem wel goed moet houden anders trekt hij halen in de bekleding, dit heb ik ook gemerkt bij onze stoelen helaas. Wel doet hij het heel goed op het fluwelen kussentje van de katten, daar gaat hij zonder probleem overheen en haalt goed de haren weg.

Het is na mijn mening wel een tool waar je even mee moet leren omgaan hoe je hem precies moet houden en hoe hard je er op moet drukken en hij kan zeker niet op alle bekleding, maar al met al vind ik het een fijn en handige dingetje om in ieder geval het mandje van de katten en de zittingen van de bank mee af te doen!

Je koopt deze hair remover hier via Wish

Heb jij nog tips tegen het verwijderen van dierenharen?

Liefs,
patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *