Bruiloft update – Nog 1 maand

Foto door Alena Koval via Pexels

Op deze datum precies over 1 maand stappen wij in ons huwelijksbootje (zaterdag 18 juni) zo spannend allemaal.. Vandaag neem ik je even mee in hoever we zijn met onze voorbereidingen!

We zijn natuurlijk al ruim een jaar bezig met de voorbereidingen en daar plukken we nu zeker de vruchten van, dat is dan ook de grootste tip die we je kunnen meegeven, begin op tijd want dat scheelt je een hoop onnodige stress.

Ons plan was in eerste instantie om op een woensdagochtend gratis te gaan trouwen en dan een klein feestje te houden, maar dit liep even anders haha.

Nadat wij besloten hadden om er echt een bruiloft met jurk en pak en heel de mikmak van te maken hebben we op internet opgezocht dingen die je echt moet regelen, onze bruiloft is geen grote en kost ook zeker niet wat het normale gemiddelde is (lees zon ongeveer 15.000) Denk aan de jurk, een pak, catering, ringen, bloemen, muziek, fotograaf en vervoer. Wij hebben alles eigenlijk vrij snel bij elkaar weten te vinden (behalve de fotograaf daar ging wel even overheen) en daar zijn we nu zeker blij om. We hebben afgelopen weekend de laatste afspraken gehad, de details besproken, onze ringen gehaald en de rest is nu wachtende op 18 juni. Op de dag zelf gaan deze praktische zaken allemaal via onze ceremoniemeester dus daar hebben wij dan geen omkijken naar.

Al met al zijn wij er eigenlijk klaar voor, alles is geregeld en is besproken. We hebben nog een laatste gesprek met onze ceremoniemeester om alles goed door te nemen, maar over het algemeen is alles rond.

De laatste puntjes zijn dat we de bedankjes nog willen maken en we zijn nog zoekende naar een locatie voor onze huwelijksreis waarbij we zelf aan Griekenland of Turkije zitten te denken (dus tips daarin zijn natuurlijk altijd meegenomen) En ik ben zelf nog zoekende naar iemand die mijn bruidsboeket kan prepareren na de bruiloft (dus ook daarin zijn tips welkom)

We vinden het spannend, maar hebben er ook enorm veel zin in en kunnen niet wachten tot het zover is om in het echt verbonden te zijn met elkaar!

Heb jij nog handige tips voor ons voor deze dag of onze huwelijksreis?

Liefs,
Patricia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *