Songfestival FINALE 2022 Ukraine Wint!

De finale, er was natuurlijk een hoop speculatie over de winnaar, maar dat werd nog spannend. Ukraine heeft gewonnen, maar terecht?

Ik vind van niet, de UK was echt vele malen beter na mijn mening en ik vond het belachelijk dat bijvoorbeeld Zwitserland geen ene stem van de televoting heeft gekregen daar viel ik echt de verbazing in.

Maar Ukraine heeft echt gewonnen op gunactor (of medelijden) als je het mij vraagt en ik vraag mij af of ze er slim aan doen om het songfestival volgend jaar daar te houden gezien de huidige situatie daar!

Van mij had de UK zeker moeten winnen of Zwitserland en zelfs Australia vond ik nog beter dan Ukraine, maar ja je doet er niks aan… Wel trots dat Nederland toch nog de elfde plek heeft kunnen behouden dat heeft ze goed gedaan. Op naar volgend jaar, ik ben benieuwd!

Wat vind jij van de uitslag?

Liefs,
Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *