Fotodagboek weekend week 19 – 2022

Een terugblik op het weekend, eentje die vol zat met afspraken voor onze bruiloft, songfestival en het huishouden.

Vrijdag13 mei
Ik maakte voor ik ging werken nog even het songfestival artikel af en daarna was het toch echt tijd om een laatste ochtendje te gaan werken voor deze week. Als ik thuis kom eet ik wat en ga ik heel even een uurtje liggen. Daarna kruip ik lekker achter de laptop. S`avonds is het tijd voor een lekker stukje chocolade en kijken we wat tv.

Zaterdag 14 mei
Vandaag staat in het teken van de bruiloft, we gaan heel wat afspraken af. Zo voor de bloemen, we halen onze ringen op, hebben een afspraak voor de muziek en brengen we de taarttopper even weg. Na deze lange maar productieve dag besloten we lekker chinees mee te nemen en we kijken natuurlijk naar de finale van het songfestival. Ook plaatste ik een oproepje, omdat ik mijn bruidsboeket wil laten prepareren helaas is hier nog niet echt een goede tip uit gekomen, maar wat niet is kan nog komen

Zondag 15 mei
Uitslapen, gezien het songfestival pas om 1uur was afgelopen werd ik rond 10:30u pas wakker haha. Ik maak het artikel hierover even af en als J. dan wakker is besluiten we even naar Rijswijk te gaan. We moesten nog wat dingetjes voor de bruiloft halen en ik doe mee aan een swap waarvoor ik ook nog wat items wilde halen. Daarna gaan we even gezellig op visite bij m`n schoonouders. s`avonds werk ik de was weg en kruip lekker achter de laptop terwijl J. lekker zit te gamen!

Al met al dus een druk weekend, met gelukkig heerlijk weer en we hebben weer lekker veel kunnen afstrepen.

Deze week hebben we eigenlijk geen plannen, natuurlijk moeten we werken en komt woensdag m`n schoonzus langs om nog wat zaken voor de bruiloft te bespreken (zei is onze ceremoniemeester) en verder staat er nog niks in de agenda!

Wat heb jij gedaan met het mooie weer van afgelopen weekend?

Liefs,
Patricia

One thought on “Fotodagboek weekend week 19 – 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *