Songfestival 2022 tweede halve finale

Gisteravond was het tijd voor de tweede halve finale van het songfestival. Ik heb het gered om hem af te kijken haha, dat vind ik altijd wel jammer dat het zo laat is afgelopen, maar goed het is gelukt! Ik vond het een beetje tegenvallen moet ik eerlijk zijn!

Natuurlijk heb je de algemene show en gastoptredens dat was prima, helaas vond ik het optreden van Mika en Laura niet echt mooi, hun stemmen vind ik niet mooi samen gaan helaas. En de optredens, ja wij vielen van de ene naar de andere verbazing van pure seks in het optreden van San Marino, naar Sjakie en de chocolade fabriek vibes en van Georgië naar waar kijken we eigenlijk naar van Servië

Van de landen die gister mee deden vond ik België, Azerbeidzjan, Australië en Polen toch wel het best. En de UK en Duitsland hebben ook goede nummers waarmee ze direct in de finale staan.

Je kan hier alle landen van deze avond met hun liedjes terug luisteren.

Ik ben heel benieuwd zaterdag wat het gaat worden, ik denk dat Nederland wel redelijk hoog gaat komen, maar ondanks alles denk ik dat Ukraine de grootste kans heeft om te winnen niet omdat ik het nummer geweldig vind, maar na mijn mening een gun factor? of medelijden? We gaan het zien!

Welk nummer vond jij het best in deze tweede halve finale?

Liefs,
Patricia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *