Fotodagboek weekend week 16 – 2022

Dit afgelopen weekend was een rustig weekend, er was ruimte voor een spontaan etentje en genoten ook van het lekkere weer en vooral uitslapen!

Vrijdag; Vandaag kon ik mijn medicatie halen eindelijk! Verder hebben we even boodschappen gedaan maar weinig bijzonders…

Zaterdag; Ik begon met wat bloggen en een beetje in huis rommelen, daarna zijn we even naar het winkelcentrum geweest en besloten we in de avond spontaan te gaan uiteten met m`n schoonouders. Het was een gezellig avondje, maar veel te veel gegeten haha…

Zondag; Vandaag sliepen we eerst lekker uit, helaas werd ik met hoofdpijn wakker die de rest van de dag niet echt weg is geweest en zo te zien heeft Minoes ook een luie dag haha. We besluiten toch nog even eruit te gaan en gaan even naar de Mall of the Netherlands in Leidschendam waar ik dit super lekkere nieuwe luchtje kocht. Verder lekker rustig aan genieten van de avond en wissel ik even een wasje.

Deze week staat er werken op de planning, het Koningsdag natuurlijk woensdag en ga ik het weekend naar vriendinnen toe!

Wat heb jij het afgelopen weekend gedaan?

Liefs,
Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *