De 6 leukste levensvragen om over na te denken

Op het blog van Lisanne kwam ik dit lijstje tegen en het leek mij zeker leuk om deze eens in te vullen en over een paar jaar terug te kijken hoe het dan is! Lees lekker mee met wat ik zoal over mezelf heb geleerd afgelopen tijd..!

1. Welke herinnering van afgelopen jaar geeft je de grootste glimlach op je gezicht?
Het afgelopen jaar, en dat reken ik dan vanaf januari, dus dat is nu 4 maanden bezig.. Dan denk ik toch zeker wel aan de dag van onze ondertrouw, dat stelde over het algemeen niet veel voor, maar het voelde wel heel erg goed. We leven al ruim een jaar naar onze dag toe die op 18 juni zal plaatsvinden en dit was voor mij wel echt de dag dat het echt officieel ook voor de gemeente was vastgelegd! En natuurlijk ook de uitslag van afgelopen week, dat we groen licht hebben gekregen voor het traject van onze kinderwens.

2. Wat heb je altijd al eens willen doen sinds je kindertijd?
Een inkomen genereren via Social media, ik ben best wel een Social media freak eigenlijk vanaf jongs af aan al (denk aan het vroegere MSN of Hyves) maar nu dus Facebook, Instagram, Tiktok, Bloggen alles komt bij mij voorbij, maar in vlagen en dat is denk ik ook het probleem. Ik verlies mijn aandacht op een gegeven moment en dan zakt het weer, er moet meer regelmaat in komen en ik hoef geen vast maandsalaris eraan te verdienen, maar zou het natuurlijk wel leuk vinden als er inkomsten vanaf gaan komen voor leuke extraatjes in het leven.
Maar ook is een grote wens geweest om (hobby) fotograaf te worden, ik maak eigenlijk overal wel foto`s van en bedenk ook soms echt hoe ik die foto wil maken (soms tot vervelens van de omgeving toe haha) Misschien dat ik hier ooit nog een cursus in ga volgen en daar focus op ga leggen, maar voor nu is dat financieel ook gewoon niet haalbaar gezien ik geen fotocamera heb en alles met mijn mobiel fotografeer! Dus wie weet OOIT!

3. Wat zou je doen in je leven als er totaal geen beperkingen waren?
Als er op geen 1 vlak beperkingen waren dan had ik J. en mij al een mooi gezin gegeven met een mooi huisje waar we lekker kunnen leven en waarbij we op vakantie kunnen gaan, leuke uitstapjes maken zonder je zorgen te maken of het allemaal wel kan en nu zeg ik niet dat we het financieel slecht hebben, maar we kunnen het ook niet over de balk gooien zeg maar! En verder zou ik dan zoals ik hierboven schrijf, investeren in een fotografiecursus!

4. Wat heb je voor het laatst over jezelf geleerd?
Dat dingen tijd kosten, dat je geduld moet hebben en een positief vertrouwen moet hebben in de toekomst en je medemens! Ik ben best ongeduldig, kan snel boos worden en zie snel de negatieve kant van een verhaal en dat is na mijn mening wel enigszins aan het veranderen (langzaam).

5. Als je aan het dagdromen bent, waar gaan die dromen dan over?
Dan droom ik denk ik over een gezin, dat is wat ik nu wel echt het liefste wil, zeker nu het zo dichtbij lijkt te zijn (maar toch ook nog zover weg is) en gewoon gelukkig zijn zonder al te veel onnodige problemen en gepieker over onnozele dingen!

6. Welke verandering wil je het komende jaar het liefste toepassen in je leven?
Rustiger worden, niet te snel boos worden en dingen over me heen laten komen en niet teveel het gevoel hebben dat ik teveel moet van mezelf! En dat ik ritme en regelmaat ga krijgen in het bloggen zodat ik daar weer meer plezier in ga beleven, want ik dacht laatst waarom zoeken naar een hobby als ik die eigenlijk al jaren heb. Bloggen!

Dit waren de vragen, over het algemeen komt het allemaal wel op hetzelfde neer, ik wil graag meer rust, regelmaat en heel graag een gezin stichten met J. en natuurlijk dat 18 juni onze mooiste dag gaat worden…

Als je het leuk vind mag je deze zeker overnemen ik zou het leuk vinden als je mij (en lisanne) zou taggen in je bericht!

Welke verandering wil jij graag toepassen in je leven dit jaar?

liefs,
Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *