Een heerlijke fietstocht van ruim 19km

Op tweede paasdag (gister dus) besloten we lekker een de fiets te pakken er op uit te gaan. Nadat we bij de overbuurman even een fietspomp mochten lenen omdat mijn banden leeg waren haha. We hebben een rit van ruim 19km erop zitten met wat enige tussenstops tussendoor, kijk lekker mee!

De rit

Het was heerlijk weer en een mooi ritje, maar ik wil echt wel kijken voor een elektrische fiets, J. heeft er al 1 maar het is dan lastig bij te houden soms ook al gaat hij niet zo hard en ik kreeg enorm last van mijn knie de laatste km`s en dat is zonde, want we wonen op zo`n mooie plek waar je kan fietsen en ontdekken dus het volgende spaardoel is denk ik besloten 😉

Fiets jij graag?

Liefs,
Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *