Fotodagboek weekend week 15 – 2022

Het is weekend is nog niet voorbij, want vandaag is het tweede paasdag, maar hierin doen wij eigenlijk niet zo veel als lekker chillen haha. Afgelopen weekend heb ik geprobeerd de ramen te zemen, hebben we lekker van de zon genoten en vierde we eerste paasdag bij mijn schoonfamilie!

Vrijdag; Ik was vrijdag onverwachts vrij en dat vond tijger helemaal niet erg. Van het werk had ik nog wat lekkers meegekregen voor Pasen! J. ging lekker vissen in de avond even ontspannen na een drukke week!

Zaterdag; Een poetsdagje, eerst even lekker uitgeslapen en rustig wakker worden zoals je ziet… Daarna was J. zo lief om even mijn autootje te wassen bij hun op de zaak ging dus die glimt ook weer mooi en ik ging aan de gang met ramen, helaas kwam ik maar tot 2, want daarna kon ik door de pijn in mijn schouder niks meer, J. maakte de balkon deuren af en daarbij is het even gelaten. Ik heb nog even gestofzuigd en gedweild maar dat was het wel een beetje en verder genoten van de dag… inclusief pannenkoeken.

Zondag; Eerste paasdag, lekker rustig wakker worden met Full House op de achtergrond en als J. ook wakker is ga ik even het bed opmaken, de was doen en de vaatwasser etc. Dan gaan we gezellig samen brunchen. Rond 14u vertrekken we richting de schoonfamilie en worden we daar verwend met allerlei lekkers! Het was erg gezellig waarbij we rond 22:30 weer thuis zijn!

Het was dus een gezellig weekend en met heerlijk weer! Vandaag is het tweede paasdag en staat er nog niet echt iets op de planning. Deze week heb ik naast werk ook nog een afspraak met het ziekenhuis betreffende onze kinderwens en mag ik weer terug naar de Bergman kliniek voor mijn schouder dus weer genoeg te doen!

Hoe waren jou paasdagen?

Liefs,
Patricia

4 thoughts on “Fotodagboek weekend week 15 – 2022

  1. Leuk om zo een inkijkje te krijgen in je dagelijkse leven! Mijn paasdagen waren vooral ook lekker relax en zonnig, lekker gelezen en nog een terrasje gepakt.

  2. Ik zie allerlei lekkers voorbij komen op de foto’s. Onze Paasdagen waren ook heel bescheiden hoor. We hadden dan ook op Goede Vrijdag het afscheid van een dierbare, dus dan ‘kleurt’ je dagen wel. Voor de rest wel de standaard klusjes in huis gedaan en oh ja, ik heb best veel persoonlijke blogposts geschreven. Dat dan weer wel.

  3. Oehh!! Ik zie allemaal lekkere dingen. Mijn paasdagen waren rustig. Die 2 dagen had ik in totaal 45 km gelopen, genieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *