De zoektocht naar een nieuwe woning

Ik hoor het sommige al zeggen, jullie wonen net 2 jaar in Monster. Dat klopt en we wonen hier ook met veel plezier, maar dit is een appartement met 2 slaapkamers en het is soms best klein. Prima te doen hoor samen, maar je merkt toch hoe langer we hier wonen hoe meer we verlangen naar iets ruimers en ook een lekker tuintje om in te zitten en visite te kunnen ontvangen.

Het huis waar we nu wonen is makkelijk bij te houden, we hebben een prachtig uitzicht en prima voor twee personen, ook hebben we nu wel een klein balkon waarbij je met een verjaardag en het lekker weer is de balkondeuren wel kan open zetten, maar dan nog is het krap. En je merkt nu we hier langer wonen je toch een beetje het huis uit groeit en dan niet alleen met spulletjes, maar je wilt op een gegeven moment ook iets meer ruimte om je heen. Ik heb jaren in een eengezinswoning gewoond en heb toen zelf gekozen om naar J. te verhuizen in dit appartement en daar heb ik zeker geen spijt van, maar je weet dan wel wat je mist als je anders gewend bent.

We zoeken dus een eengezinswoning met minimaal 3 slaapkamers en een tuin (deze hoeft niet heel groot te zijn) Helaas kunnen wij het financieel niet dragen om een huis te kopen in deze markt en de wachtlijsten hier bij de woningbouw rijzen de pan uit wat dus ook niet echt meewerkt. Nu kijken we dus een beetje rond bij verhuurmakelaars, maar ook woningruil is een optie! Het liefst wonen we in het Westland ook i.v.m. ons werk. We zoeken rustig door, zitten niet op de schopstoel gelukkig, maar we houden onze oren en ogen open… En mochten we nieuws hebben delen we dit uiteraard!

Heb jij nog tips om aan een leuke huurwoning te komen?

Liefs,
Patricia

2 thoughts on “De zoektocht naar een nieuwe woning

  1. Dat je dat allemaal aandurft in deze gekke woningmarkt. Ik hoop dat jullie iets vinden waar jullie allebei blij van worden. Veel succes met de zoektocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *