November 2021 | Persoonlijke update!

Het is alweer november zeg, jeetje wat gaat de tijd toch hard. Elke keer betrap ik mezelf hierop dat het zo snel gaat allemaal. Vandaag even een korte update aangezien ik een paar weken offline ben geweest hier, over hoe het met me gaat zowel privé als op werk, met de bruiloft en onze kinderwens.

Ik heb teveel dingen in mijn hoofd die ik wil doen dat is eigenlijk altijd al zo geweest dus ik heb besloten afgelopen weken dat ik eerst moet gaan focussen, wat vind ik nou echt leuk en wat vind ik nou alleen leuk voor het moment of om alleen maar bezig te zijn. En ook dat maakt me onrustig, dus we gaan even alles rustig op een rijtje zetten haha

Persoonlijk
Ik moet zeggen, het gaat goed. Ik heb natuurlijk wel off day`s dat ik niet echt lekker in mijn vel zit, moe ben omdat ik ook vaak slecht slaap. Maar over het algemeen gaat het goed. De relatie tussen J en mij gaat goed en daar ben ik blij om, dat ik daar geen zorgen over hoef te hebben hihi (toch schat? 😛) Verder hebben we het op het moment best wel druk met werk, de bruiloft, andere afspraken dat dat me soms wel een beetje teveel word dat er geen dag rust is, dus dat is iets waar wel een klein verbeter puntje bij zit, ik heb soms het idee een beetje achter de feiten aan te lopen ook kwa huishouden, het bloggen wat er door vermoeidheid in schiet, maar ook een beetje self care. Ik loop helaas ook nog steeds met een pijnlijke schouder waarvoor ik binnenkort naar het ziekenhuis moet omdat medicatie bij de huisarts niet aanslaan en deze week een spier verrekt ben ik bang in mijn lies dus ik loop moeilijk haha maar verder gaat het top hoor :P!

Bloggen
Dit is iets wat ik al jaren op verschillende platformen doe en dat ik de laatste jaren eigenlijk op en af heb gedaan. Nu heb ik het een paar weken neergelegd en toch begint het dan weer te kriebelen ofzo en zie ik overal weer kansen om over te schrijven, foto`s voor te maken noem maar op, dus dat is dan toch wel een teken dat het wel iets is waar ik wel gelukkig van word om te doen, maar op dit moment simpel geen tijd of energie voor kan vinden om te doen. Ook daar wil ik verandering in brengen, want ik ben de laatste tijd vooral zoekende naar iets om te doen, terwijl ik eigenlijk altijd al iets heb gehad waar ik lekker mee bezig kan zijn! Mijn blog dus!!

Bruiloft
De bruiloft gaat ook goed, 18 juni 2021 is het de grote dag en we hebben op dit moment alle partijen al benaderd. Maar omdat we best wel vroeg begonnen zijn, gaat we begin januari / februari opnieuw contact opnemen en de details bespreken. Komend weekend komt mijn schoonzusje om het 1 en ander op een rijtje te zetten (zei is onze ceremoniemeester) om zo wat orde te krijgen en te zien wat er nog moet gebeuren. Ik heb afgelopen weekend mijn jurk opgehaald dus die hoeft alleen nog maar vermaakt te worden en dan kan dat ook worden afgevinkt. Maar meer over de bruiloft komt in een apart artikel nog voorbij binnenkort.

Kinderwens
Dit is een heel ander verhaal helaas. We zijn helaas bij het ziekenhuis waar we zaten eigenlijk weggestuurd met de mededeling ga eerst maar afvallen eerder doen we niks voor je. Dit was natuurlijk een domper. Nu in overleg met de huisarts ga ik deze maand een GLI traject in om te kijken of zei mij kunnen helpen met afvallen en hebben wij half december een intake bij het UMC zij hanteren namelijk geen bmi grens en kijken per koppel wat mogelijk is dus we hebben nog goede hoop hier.

Werk
Op het werk gaat het ook goed, ik ben 1 september natuurlijk gestart bij mijn nieuwe baan en het lukt steeds meer om mijn plekje te vinden. Ik word nu voor meerdere dingen ingezet in de week en dat is wel leuk want dat houd het ook een beetje afwisselend natuurlijk. Het duurt bij mij vaak even voor ik mijn draai kan vinden en bij welke mensen ik mij het meest op mijn gemak voel en in welke rol ik pas en dat komt steeds meer op zijn plek te vallen dus daar ben ik blij om. In Maart 2022 verloopt mijn eerste 7maanden contract dus ik ben benieuwd ik ga natuurlijk mijn best doen om dat weer te verlengen en hopelijk op een gegeven moment een vast contract te kunnen krijgen dat is het doel. Ik was wel van plan om hier voorlopig even te blijven hangen haha.

Zoals je leest gaat het over het algemeen goed, er zijn soms wat ups en downs en ik kan soms moeilijk even weer alles op orde krijgen, maar gelukkig doe ik het niet alleen en krijg ik van het thuisfront steun en dat is goed. Al ben ik nog wel snel geneigd dingen alleen op te willen lossen zoals al jaren dus dat is soms even moeilijk, maar al doende leert men zeggen ze dus haha dat zal voor mij ook wel gelden 😉

Ik ben wel benieuwd hoe gaat het jou? Let me know in de comments.

Liefs,
Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *