Hallo December en de plannen!

Goedemorgen, zo het is tijd voor een nieuwe maand, de feestmaand waar veel mensen naar uit kijken! Ik moet zeggen, ik heb jaren altijd tegen kerst op gekeken, maar dit word toch wel iets minder nu het verplichte gevoel er een beetje vanaf gaat, dus wie weet ga ik kerst nog leuk vinden haha! Er staan deze maand weer wat leuke en spannende afspraken op de planning en ik heb een weekje vrij, hoe lekker is dat! Ik neem je even mee met wat de plannen een beetje zijn.

Door de nieuwe corona regels zijn onze danslessen voorlopig verplaatst naar zaterdagochtend dus daar moeten we dan even omheen plannen in het weekend.

Voor onze kinderwens is mij aangeraden om aan het GLI programma te starten en daarbij heb ik a.s. vrijdag een intake bij de diëtiste die daarin past dus ik ben benieuwd hoe dat gaat lopen, gezien de vorige niet zo`n succes was.

We vieren gezellig sinterklaas voor J. zijn nichtje met de familie en uiteraard is kerst ook al aan bod geweest wie wanneer en waar nu nog verzinnen wat te eten hihi.

We hebben 15 dec. onze eerste intake bij het UMC in de hoop dat zij ons kunnen helpen in onze kinderwens en dat we daar niet worden afgescheept net als in Den haag met het bekende, ga eerst maar afvallen en kom dan een keer terug, want daar zijn we wel een beetje klaar mee.

De laatste week van het jaar heb ik vakantie om zo lekker rustig het jaar uit te gaan en fris het nieuwe in te gaan.

Deze maand wil ik ook het bloggen op gaan pakken en een beetje routine in het huishouden creëren dus ik ben benieuwd wat jij graag zou willen zien hier op mijn blog aan onderwerpen!

Ik ben benieuwd wat zijn jou plannen deze maand waar je erg naar uit kijkt?

Liefs
Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *