Fotodagboek #8-2021

Afgelopen week was een drukke week, eentje waarin het op het werk druk en chaotisch was, ik een idee in mijn hoofd heb wat eruit moest en ik kreeg een prachtig cadeautje van mijn ventje! Kijk lekker mee.

Maandag 17 mei
Op het werk was er iemand jarig, dus dan word er getrakteerd, tja dat slaan we dan niet over natuurlijk haha verder was het een hele drukke dag en moest er gewerkt worden tot 18 uur.

Dinsdag 18 mei
Er ontstaat weer een idee in mijn hoofd en dat moet er uit haha (hier morgen meer over) verder gewerkt deze dag en toch altijd mooi die lucht zo moet ik zeggen.

Woensdag 19 mei
Eigenlijk geen foto’s gemaakt vandaag, als we savonds weg gaan dan zien we dat de deur helemaal geforceerd is! Goed bezig hier in de flat pff

Donderdag 20 mei
Ik heb jaren een ketting gehad met mijn sterrenbeeld en een hoop/geloof/liefde hangertje er aan, maar deze ben ik destijds verloren. Afgelopen weekend bestelde ik een nieuwe bij de juwelier hier en vandaag had J. heb al opgehaald als cadeautje wat een schatje is het toch he.

Vrijdag 21 mei
De laatste werkdag van de week eindelijk pff, we hebben zover mogelijk geprobeerd de voorraad vol te krijgen, als ik thuis kom om 15 uur lag er een leuk pakketje in de brievenbus! We besluiten ons te gaan inschrijven bij de sportschool, om ons doel te bereiken (een gezinnetje en het trouwen volgend jaar) Ons streven is 3 keer per week te gaan (ma, wo en vr) dus ik ben heel benieuwd, bij inschrijving krijgen we een leuke tas een bidon en een pasje.

Zaterdag 22 mei
Vandaag gaan we naar een winkeltje waar ze Amerikaanse en Engelse lekkernijen verkopen! Uiteraard hebben we een paar dingetjes meegenomen, heel leuk om te zien!

Zondag23 mei
Eerste pinksterdag, vandaag gaan we richting Amsterdam naar de Decathlon om voor sportitems te kijken , ik heb een shirt en een 3/4 broek meegenomen, de katten liggen voor pampus als we thuis komen en we gaan lekker Patai eten (streed food gerecht)

De week was druk en eigenlijk zonder veel bijzonders extra, ik ben benieuwd hoe het sporten zal gaan en of het wat gaat opleveren. Deze week ook weer gewoon werken, hebben we vandaag nog een dag vrij ivm Pinksteren en is J. jarig zaterdag en Trixy zondag hihi dus een druk verjaardagsweekend voor de boeg!

Heb jij nog wat leuks gedaan met deze pinksterdagen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *