!!NIEUW de start van mijn blogshop!!

Al een tijdje heb ik iets in mijn hoofd en dat moet er uit haha. Ik wil heel graag iets creatiefs doen en dat met jullie delen. Hierbij is PK-Design geboren. Ik vertel je vandaag wat het inhoud.

PK-Design staat voor Patricia Kleijn Design, items die ik zelf maak en die verkoop. Zo ben ik nu heerlijk bezig met armbandjes en sleutelhangers, mooie items aanschaffen om weer mooie dingen van te maken.

Je kunt de producten vinden onder het kopje PK-Design hierboven!
In principe is er van ieder item maar 1 beschikbaar, maar mocht je van een bepaald ontwerp meerdere willen dan kun je mij natuurlijk altijd even een mailtje sturen of een dm op social media en dan kan ik kijken wat ik voor je kan doen.

Mocht je het leuk vinden, dan kun je mij volgen op instagram en facebook en zo word je op de hoogte gehouden van nieuwe producten!

Wat voor armbandje zou jij graag in de blogshop zien?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *