Fotodagboek – Vakantie, jaarwisseling, nieuwe hobby! week 53 – 2020/2021

Goedemorgen, het is weer tijd m terug te kijken op afgelopen week, de week waarin we o.a. lekker vakantie hadden, we een nieuw jaar in zijn gegaan en ik een leuke hobby heb ontdekt! Kijk gezellig mee

Maandag 28 December
Vandaag hebben we beide lekker vrij. J is een dagje met een vriend op pad en ik begin met wat was en verder vermaak ik mij met youtube, bloggen en deze maatjes vinden dat helemaal niet erg haha. Als J. thuiskomt hebben ze lekker Macdonalds meegenomen en komt er nog een vriend en chillen we lekker even gezellig….

Dinsdag 29 December
De gang staat deze vakantie op de planning om even een kleine make-over te geven, dus nadat we zijn uitgeslapen en klaar zijn voor de dag krijg ik eerst nog een verlaat kerstcadeautje van vriendlief… zo mooi love it! Daarna gaan we aan de slag, alles van de muren af, inclusief het behang! Gelukkig was dit er zo vanaf (morgen meer details hierover)
Na het eten kijken we lekker tv, druk genoeg geweest weer voor vandaag…

Woensdag 30 December
Vandaag gaan we weer verder met de gang, Trixy vind het allemaal wel prima haha… Na het eten begin ik aan een nieuw DIY project, eerder schreef ik erover, maar ik kreeg een nieuwe binnen via WISH en had zin om hier aan te beginnen..

Donderdag 31 December
Oudjaarsdag, we ontbijten gezellig eerst even samen en daarna gaan we even samen opruimen en wat huishouden, want vanavond komt er visite om het nieuwe jaar in te luiden gezellig. Als we klaar zijn vermaak ik me nog even achter de laptop waarbij Trixy even kiekeboe speelt haha. Gezellig met familie het nieuwe jaar in… Happy New Year!

Vrijdag 1 janauari
Fris het nieuwe jaar starten lekker de kerst weer in de berging heerlijk! We hebben de Instax weer gebruikt voor leuke plaatjes voor op de koelkast. Ik doe een poging om mijn harddisck uit te zoeken, maar daar staat zo enorm veel op, maar het begin is gemaakt. Daarna ga ik nog lekker even verder met hobbyën terwijl J. een nieuwe serie start genaamd Undercover.

Zaterdag 2 januari
We slapen even heerlijk uit, daarna halen we even wat boodschappen en gaan we op verjaardagsvisite bij m`n schoonzusje die is maandag jarig. Eenmaal thuis eten we lekker chinees, daar had ik heel de week al trek in hihi. En in de avond ga ik weer verder met mijn DIY en J. weer Undercover kijken hihi

Zondag 3 januari
Doordat we savonds lekker ons ding doen word het een beetje laat soms oeps hihi, dus we slapen nog even uit, nu kan het nog zullen we maar zeggen. Daarna halen we boodschappen. Daarna doen we nog lekker even ons eigen ding, ik maak mijn DIY af en J. gaat Simmen. We eten gezellig samen en daarna kruipen we lekker op de bank met youtube!

De vakantie is weer over, we moeten beide weer gewoon werken (helaas) hihi nee hoor geintje, weer lekker om gewoon het ritme weer op te pakken! Verder staat deze week niet heel veel op de planning alleen dat ik vrijdag naar de tandarts moet dus we gaan het zien wat er deze week weer gaat gebeuren!

Ben jij ook blij dat we weer het normale ritme in gaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *