Huisdier van || Patricia (ikzelf dus hihi)

Huisdieren, zelf ben ik er mee opgegroeid en heb al jaren zelf katten gehad en konijnen.. Ik vind het altijd leuk om te zien wat andere voor huisdieren hebben en daar ontstond deze nieuwe rubriek. Om de week komt er een leuk interview online met een baasje van huisdieren, van katten en honden tot papagaaien en muizen hihi.. Veel leesplezier!

1. Hoeveel en wat voor huisdier(en) heb je?
Wij hebben op dit moment 3 katten (deze heb ik al jaren en meegenomen uiteraard hihi) en 4 muizen, Wizzy, Lizze, Easy en Peasy

2. Hoelang heb je dit/deze huisdier(en) al (eventueel leeftijd)?
De katten genaamd Minoes en Tijger zijn van 2017, Trixy is van 2019 en de muisjes zijn van dit jaar!

3. Wat is de grappigste foto of moment van jouw huisdier(en)?

Past net niet zeg maar haha

4. Wat zijn goede eigenschappen van jouw huisdier(en)
Minoes is echt een lieve kroeldoos, die kan uren lang lekker bij je liggen, Tijger is de goedzak zelf, daar kan je alles mee doen en vind iedereen lief. Trixy is een lastige haha ze is erg aanhankelijk maar niet bij iedereen. Ze kan heerlijk bij mij kroelen maar wel op haar eigen tempo en tijd!
De muizen haha die kunnen zich goed verstoppen hahah alleen Lizzy is voor nu handtam de andere zijn wat schichtig

5. Wat zijn slechtere eigenschappen van jouw husdier(en)
Slecht zou ik het niet noemen, maar minoes is heel erg schrikachtig zeker met vreemde of als het erg druk is. Tijger haar slechte eigenschap is toch wel dat ze heel vaak bij de deur plast. En Trixy is echt een dame apart, die vind niet iedereen lief en kan zo uithalen als ze geen zin heeft in aandacht en is soms een terrorist voor de andere 2… De muizen vind ik jammer dat ze weinig te zien zijn en je ze niet echt kan oppakken.

6. Heeft/hebben jouw huisdier(en) een bepaald gedrag, of leuke tik!
Tijger gaat steeds tegen ons aan staan met het idee aai me of kriebel op mijn kont haha, Minoes heeft de neiging om tussen ons in te komen liggen zodra het even kan op de bank hihi en Trixy heeft savonds even haar gekke 5 minuten dan vliegt ze het hele huis door 🙂

7. Zou je nog meer of een ander huisdier(en) willen?
Als de katten er niet meer zijn willen we een hondje, dit wil ik al jaren maar nooit de kans voor gehad. Dus die komt er zeker, want dat gaat ten eerste niet met de ruimte nu in huis en de katten en dan denk ik zeker Trixy en Minoes die zullen een hond niet accepteren en dat vind ik zielig.

Heb jij ook huisdieren?

Zou jij het ook leuk vinden om mee te doen met jouw maatje(s) dat kan, meld je aan via info@patriciakleijn.nl en wie weet sta jij volgende keer wel in deze rubriek te shinen!

2 thoughts on “Huisdier van || Patricia (ikzelf dus hihi)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *