De gang make-over!

Begin april zijn we hier komen wonen en besloten we de gang te behangen, helaas vonden de katten dit denk ik niet zo mooi dus hebben we hem afgelopen week een make-over gegeven.

We hadden eerst behang, maar hier vonden de katten het nuttig bij om hun nagels aan te scherpen (terwijl er gewoon een krappaal staat) dus de hele onderkant was verpest helaas.

Dus tijd om aan de slag te gaan, we hebben immers beide vakantie en door de corona kun je eigenlijk niks doen helaas. Hier even wat before foto`s

Tijd om het behang eraf te halen, we hebben geluk dat er een kale muur achter zit dus we trokken het er eigenlijk zo vanaf! Kostte weinig moeite

We kochten verf van Flexa en die kleur komt mooi overeen met de rest van het huis. Grijsblauw!

J. doet de bovenkanten en ik de onderkant en zo hebben we in 2 middagen de gang helemaal voorzien van een frisse nieuwe look.

Alles weer netjes terug gehangen en we hebben nu ook een toffe spiegelmuur (deze komen van ikea) Ik miste namelijk hier nog een spiegel waarin je even snel kan checken hoe je outfit zit haha.

We zijn er blij mee, het heeft weer een lekker frisse uitstraling en als de katten nu besluiten hun nagels even te moeten doen kunnen we er zo een likje verf overheen halen!

Herken jij dit van huisdieren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *