6x liedjes op repeat

Je kent het wel, je komt in een periode zoveel nieuwe liedjes tegen waarvan er een paar echt op repeat blijven staan, dat heb ik tenminste wel. Deze luister ik dan eigenlijk de gehele dag door. Vandaag deel ik 6 van deze songs, die zeker bij mij op de repeat lijst staan!

1. Marco Borsato, Snelle, John Ewbank – Lippenstift

2. Maan – Zo Kan Het Dus Ook

3. Josylvio – Vroeger

4. Dwight Dissels – Dit Is De Dag 

5. Henk Poort & Emma Heesters – Vivo Per Lei | Beste Zangers 2019

6. Emma Heesters & Rolf Sanchez – Pa Olvidarte | Beste Zangers 2019

Deze liedjes kan ik heel de dag beluisteren als het moet haha en zo heb ik er nog wel een paar die in mijn lijstje staan, maar deze zet ik het meest op op dit moment!

Wat zijn jouw favoriete songs op repeat?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *