Wat is Federico Mahora parfum precies?

Sinds vorige maand ben ik gestart met mijn eigen business met FM-World, nu krijg ik regelmatig de vraag wat is FM parfum en waarom is het goedkoper dan bijvoorbeeld een merk als Chanel! Dat leg ik je vandaag precies uit!

Wat is Federico Mahora parfum precies?
FM Parfums zijn parfums met een zeer hoge kwaliteit, maar zonder dure flesjes of verpakkingen. De geuren (geurconcentraten) worden ingekocht bij dezelfde fabrieken waar ook de bekende merken inkopen. Omdat een geur niet te patenteren is, heeft de FM Group de mogelijkheid om dezelfde geuren in te kopen als alle andere bedrijven. De parfums van FM hebben geen naam, maar een nummer. Daarnaast zit elke geur in hetzelfe flesje.

Is FM parfum nep?
Deze vraag is kort te beantwoorden door een nee, is FM parfum NIET nep. Maar waarom wordt FM parfum vaak als nep gezien. Het verschil tussen de geuren van FM parfum en de grote bekende merken is er op het gebied van de geur zelf niet! Wel zijn er veel verschillen te bedenken zoals, flesje, naam, marketing, de plek waar je het koopt en natuurlijk de belangrijkste factor de prijs.

Hoe zit dit dan?
Ongeveer 80% van de totale wereldwijde markt in parfum komt vanuit de Duitse fabriek, deze fabrikant is gevestigd in de buurt van München en fabriceert parfumconsentraten voor heel veel parfum merken waaronder voor de FM GROUP. Geurconsentraten zelf kunnen niet gepatenteerd worden aangezien een geur te persoonlijk is en iedereen hier een andere mening over heeft. Daardoor zijn deze consentraten vrij te kopen door iedere fabrikant, daarentegen zijn de flesjes, namen en design wel vast te leggen met een patent en dat wordt natuurlijk ook volop gedaan door de grote parfummerken wereldwijd.
FM parfum wordt dus van dezelfde consentraten gemaakt als veel andere (bekende) fabrikanten maar het verschil is dat FM bijna alle geuren in dezelfde potjes stopt, ze de geur een nummer geven in plaats van een naam en dat de FM GROUP geen reclame maakt en dus hiermee erg veel kosten bespaart en dit zie je dan ook terug in de prijs van een flesje parfum.

Wat is dan een verschil?
Er is wel degelijk een verschil tussen de geuren van de FM Group en die van de bekende merken, er zit namelijk erg veel verschil in de verhouding van het percentage geurconsentraat wat aan ieder flesje parfum wordt toegevoegd.
Bijv. een parfum mag officieel pas een parfum genoemd worden wanneer er minimaal 20% aan geurconsentraat in zit. In nagenoeg alle gevallen kopen we in de winkel van de bekende merken een eau de toilette, hier is minimaal 10% aan geurconsentraat toegevoegd en daardoor een stuk goedkoper. De meest bekende vrouwen parfum kost in het geval van een parfum (20% geurconsentraat) in een 30ml flesje €249,–. gezien de absurd hoge prijs hiervan kopen we massaal de eau de toilette variant welke op een prijs zit van plus minus €79,– voor 50ml. FM Group heeft ook een Fermone lijn. Bij deze Fermone lijn is een minimale toevoeging geurconsentraat van 20% en dit in de meeste gevallen voor een prijs van rond de €20,–. Het verschil is dus de prijs door manier van marketing

Ben jij nou nieuwsgierig geworden naar welke geuren wij allemaal kunnen aanbieden op dit moment? stuur mij dan een mailtje via contact en ik help je graag verder.
Ook zou ik het leuk vinden als je lid zou worden van mijn facebook pagina, hier blijf je op de hoogte van nieuwe geuren, mooie acties en nog veel meer!

Ben jij bekend met de FM Geuren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *