Hallo November 2019

Wow het is alweer tijd voor een nieuwe maand. November is aangebroken, afgelopen maand liep niet helemaal zoals ik het gepland, maar dat geeft niet, we proberen het deze maand gewoon nog een keer. Ik neem je mee in mijn doelen en plannen voor deze nieuwe maand.

Afgelopen dagen ben ik flink ziek geweest, de verkoudheid/griep heeft mij even goed te pakken gehad. Gelukkig ben ik weer aardig hersteld en werk ik vandaag gewoon weer even een dagje, want het is een vrij weekend wat voor de deur staat, dus dat is altijd fijn.

De plannen voor November
deze maand staan er wel wat leuke dingen op de planning.
– 3 maanden samen met mijn ventje
– Ik mag mee met zijn bedrijfsuitje
– Ik ga een keer mee naar J. zijn dartcompetitie
– Natuurlijk moet er gewoon gewerkt worden bij CSU
– Volop bezig met mijn business van FM-World

Doelen
Er zijn ook wat doelen die ik deze maand wil gaan behalen
– Bloggen oppakken, dit mis ik wel, maar soms heb ik gewoon geen inspiratie om te schijven, dus eigenlijk komt en gaat dat een beetje. Maar deze maand wil ik wel wat ritme gaan oppakken en niet alleen met bloggen
– FM World; Mijn eigen business, daarvoor zijn bepaalde doelen op het lijstje, zoals groepsleden binnen halen, een bepaald puntenaantal behalen etc. En ik heb er zin in, het gaat goed
– Dagritme; en dan met name gewoon het dagleven, huishouden, bloggen, fmworld, csu werken en natuurlijk nog een sociaal leven wat onderhouden moet worden haha. Dus daar moet even een balans in gevonden gaan worden!

Al met al word november een bewogen maand met een hoop leuke dingen op de planning en doelen die haalbaar zouden moeten zijn. Let`s do this!

Wat zijn jou doelen en plannen voor deze maand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *