Moeite met balans vinden!

Als ik iets wil dan wil ik het ook gelijk en dan zet ik soms alles op een laag pitje om dat op te zetten en lopende te krijgen. Maar daar lijden wel bepaalde dingen onder. Ik vind het dus moeilijk om balans te vinden in alles.

Als ik mij wil focussen op werk, dan word mijn huis een zooi omdat als ik de dagen dat ik thuis ben gewoon te moe ben iets te doen

Als ik voor mijn blog wil gaan, lijden mijn social media kanalen eronder (voor zover je dat lijden kan noemen natuurlijk)

Als ik gezond wil leven, ben ik vaak te streng voor mezelf zodat ik na een paar dagen of weken weer terugval in het oude

Als ik een routine wil creëren weet ik soms niet eens waar te beginnen

Soms lijkt het alsof ik maar op 1 ding mijn focus kan leggen en dat de rest daaromheen instort, afgelopen dagen had ik financiële stress en als ik nu om mij heen kijk toont dat voor nu in mijn huis en persoonlijke verzorging, dan wil ik het gelijk oplossen en dat kan niet dus dan blijft dat de hele dag in mijn hoofd spoken en ben ik alleen maar daar mee bezig.

Dit moet toch anders kunnen?

Jullie hulp gevraagd voor tips en tricks. Hoe vind ik balans in de dingen die ik doe en het ritme wat ik zou willen aannemen op een dag?

2 thoughts on “Moeite met balans vinden!

  1. Jepp erg herkenbaar. Als ik iets wil, wil ik het ook het liefst direct en besteed ik soms net te veel tijd eraan, oops. Ik heb inmiddels echter wel geleerd om, hoe enthousiast ik ook ben, een normaal slaapritme aan te houden en wel goed voor mezelf te blijven zorgen, gezien dat in het verleden nog wel eens een valkuil vormde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *