Een week vakantie + mijn plannen

Yes het is tijd voor vakantie, even lekker een weekje voor mezelf. Niet aan werk denken, alle meldingen van de app groepen staan op stil en de planning voor deze week is gemaakt, want ook al heb ik vakantie, stil zitten gaat niet gebeuren. Ik neem je even mee in mijn gemaakte planning.

Ik heb een weekje vakantie, niet zoals de meeste denk ik drie weken hebben. Eind september heb ik nog een weekje waar ik naar uit kan kijken.

Als je mij op instagram volgt dan weet je dat ik vooral bezig ben de laatste tijd om mijn huisje aan te pakken. En wat is nou beter om je tijd goed te besteden in de vakantie. Dus dat zijn dingen die zeker op de lijst staan.

Maandag
Aan de slag met het toilet, deze wil ik een grote schoonmaak beurt geven en daarna de muren die nu creme zijn wil ik lichtgrijs maken. Daarnaast wil ik ook de accessoires gaan aanpassen wat nu rvs is wil ik vervangen naar zwart of donkergrijs.
Dinsdag
De gang is aan de beurt, voor ook een grondige poetsbeurt en de muren dezelfde kleur als het toilet. Ook ben ik opzoek naar een nieuwe kapstok maar dat heeft geen haast.
Woensdag
Tijd om even met mama naar Action en Lidl te gaan, hier ga ik even kijken voor accessoires voor de gang en toilet en eventueel de achtertuin die voor een groot deel klaar is. En boodschappen aangezien ik zaterdag mijn verjaardag vier.
Donderdag
Deze dag zal in het teken staan om mijn keuken geheel aan te pakken. Ik krijg in week 30, 35 of 36 bezoek van de woningbouw voor de nieuwe keuken en wil voor die tijd alles hebben uitgezocht en een idee op papier hebben hoe ik het wil hebben als dit in werking word gezet.
Vrijdag
Deze dag wil ik besteden eigenlijk een een dag om deuren, de trap en dat soort kleine klusjes aan te pakken en schoon te maken. Ook alvast voorbereidingen treffen voor morgen
Zaterdag
Ik vier deze dag mijn verjaardag (de 25ste donderdag ben ik officieel jarig)
Zondag
Tijd voor rust, de werkweek begint weer na deze dag dus lekker chill aan, ik moet de werkbus halen en verder lekker nog even genieten van een vrije dag.

Zoals je ziet genoeg op de planning, gezien de temperaturen die ze beloven begin ik vroeg dus uitslapen word hem niet (niet dat ik dat normaal kan haha) lekker op tijd aan de slag, zodat ik voor de ergste hitte klaar ben en lekker kan ontspannen, want ook dat hoort natuurlijk bij een vakantie.

Uiteraard neem ik jullie mee in de vorderingen, dus als je het leuk vind kun je mij op instagram volgen, daar ben ik het meest actief en zal ik ook wat updates plaatsen.

Hoe besteed jij jou vakantie meestal?

One thought on “Een week vakantie + mijn plannen

  1. Klinkt alsof het voor jou een lekkere productieve week gaat worden. Ik heb zelf een aantal afspraken met leuke mensen staan en verder druk aan de slag met wat plannen voor de komende tijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *