Weekdoel 6 || Bij-halletje opruimen!

Elke week neem ik jullie mee in een nieuw doel wat ik voor mezelf stel, dit kan met van alles te maken hebben zowel sporten als gezond eten, maar ook het opruimen van bepaalde dingen of iets ondernemen. Ook kijk ik terug op het doel van de week ervoor en of ik het in mijn leven houd.

Weekdoel recap
Het weekdoel van vorige week was om de nieuwe vloer in de woonkamer te gaan leggen. Dit is zaterdag met vol succes gelukt, het verslag met resultaat met voor en na foto`s kon je gister hier al lezen.

Weekdoel 6 – Bijhalletje opruimen
Bij mijn achterdeur heb ik een soort van bijhalletje of hoe zal ik het noemen, het is erg klein dus heel veel hoeft er niet te staan, maar er staat TE VEEL hahah, heel veel wat weg kan ook en ik moet nog even bedenken wat ik met dit hoekje wil, ik zat te denken om hier mijn meest gebruikte gereedschap, tuingereedschap, oud papier en bloempotten neer te zetten voorlopig omdat er wel al planken aan de muur hangen (hier wil ik een stellingkast neer gaan zetten) Maar eerst maar opruimen, misschien dat het dan helder word wat er mee kan! Ik hoop wel dat het droog blijft, want als ik dit wil opruimen moet ik alles wel buiten zetten haha.. wish me luck!

Wat staat er nog op jouw lijstje om op te knappen?

3 thoughts on “Weekdoel 6 || Bij-halletje opruimen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *