Het bij-halletje opruimen

Mijn weekdoel voor deze week was het opruimen van mijn bij-halletje. Ik heb tussen mijn achterdeur en buitendeur een beetje loos hokje waar eigenlijk alleen maar rotzooi zich verzameld. Dit is vanaf nu anders. Ik neem je mee in het voor, tussen en na proces en ik ga met twee linkerhanden een rek in elkaar zetten haha.

Er zit een deur in die uit elkaar valt, deze heeft gediend als vliegendeur, maar is nu alleen nog maar een doorn in het oog en de vliegen komen gewoon binnen. Dus deze haal ik er als eerste uit

Zo gedaan, toch handig als je wat gereedschap hebt, deze heb ik nog wel even nodig.. Zo ziet het eruit, een hoop rommel en ongeorganiseerde spullen (zooi)

Ik gooi alles naar buiten zodat ik overzicht heb, ik maak even hoopjes wat weg kan en wat ik nog wil uitzoeken en wat ik wil bewaren, dit kan op het veger en blik na allemaal weg (dit gebeurd zaterdag met de kar voor de stort)

Daarna ga ik alle planken eraf halen, ik wilde de witte rails ook weghalen maar de schroeven zitten zo vast, dat ik ze maar heb laten hangen.

Deze kwam ik ook tegen brrr haha

Dan gaat het gebeuren, ik heb een stelling gehaald bij Action en die moet in elkaar haha, het kostte even wat moeite hoor dat moet ik wel zeggen, ik heb echt twee linker handen en geen echte zicht op bouwtekeningen dus heb het meer gedaan van het plaatje van de voorkant van de doos (oeps haha)

Ik heb hem tot 6 keer uit elkaar moeten halen, dan zat de ene rails verkeerd om, dan de andere, dan klikte de zijkant weer verkeerd erin, ga zo maar door haha, maar het is gelukt, hij is in elkaar, het past en ik heb niks overgehouden

Tijd om hem in te richten, dat is altijd even kijken hoe en wat, maar ook dat is gelukt. Ik bel even met mijn zus en moeder of die nog potjes willen hebben maar voor nu is dit het. Alles wat ik snel wil pakken, nodig heb of snel bij de hand wil houden waarvoor ik niet naar de schuur hoef ligt hier.

Ik ben er super blij mee, lekker overzicht, geen rommel meer! Rust en weer een klus geklaard.

Heb jij ook zo`n hoekje of hokje waar het altijd rommelig word?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *