Weekdoel 7 – Lades en kastjes uitzoeken

Elke week neem ik jullie mee in een nieuw doel wat ik voor mezelf stel, dit kan met van alles te maken hebben zowel sporten als gezond eten, maar ook het opruimen van bepaalde dingen of iets ondernemen. Ook kijk ik terug op het doel van de week ervoor en of ik het in mijn leven houd.

weekdoel recap
Het weekdoel was afgelopen week om mijn bij-halletje op te ruimen en deze kan ik afvinken. Ik schreef er laatst een blog over hoe ik dit heb aangepakt dit kun je hier lezen. Weer een ruimte die opgeruimd en uitgezocht is, echt super fijn dit.

Weekdoel 7
Deze week wil ik aan de slag om alle lades en kastjes in de woonkamer op te ruimen. Het geen wat je ziet is opgeruimd, maar er zijn nog lades die gewoon rommelig zijn en nog troep bevatten. Natuurlijk moet ik gewoon werken, maar als ik elke dag 1 of 2 lades aanpak dan moet het lukken. het zijn 17 lades en 2 kastjes. De lades zijn niet zo groot, maar wel even het uitzoeken waardig, want nu zoek ik me nog een ongans. En dan kan ik echt zeggen dat ik alles in de woonkamer een ronde goed heb opgeruimd en uitgezocht!

Heb jij je lades en kastjes een beetje op orde?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *