Heb jij een hobby/verzameling? Dan zoek ik jou!

Zelf ben ik een verzamelaar van Blond Amsterdam en Funko Pop dat is echt wel mijn hobby en bloggen natuurlijk ook. Nu ben ik op zoek naar jouw. Lees snel verder wat jij voor mij kan betekenen!

Het lijkt mij leuk om andere hobby`s of verzamelingen aan het licht te stellen, er zijn natuurlijk zoveel verschillende dingen.

Dus heb jij een hobby/verzameling/passie voor iets en wil je dat graag delen? Stuur mij dan een berichtje, dit mag via de contactpagina, mail, facebook of instagram en dan krijg je van mij meer info. Je zit dus nog nergens aan vast haha

Blond Amsterdam, auto`s, treinen, eierdopjes, postzegels noem het maar op…. jij bent welkom in deze nieuwe rubriek op mijn blog. Meld je nu aan en wie weet schittert jouw hobby/verzameling binnenkort hier op de blog!

Zou jij het leuk vinden om mee te doen?

2 thoughts on “Heb jij een hobby/verzameling? Dan zoek ik jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *