Weekdoel 2 – Het dressoir opruimen

Elke week neem ik jullie mee in een nieuw doel wat ik voor mezelf stel, dit kan met van alles te maken hebben zowel sporten als gezond eten, maar ook het opruimen van bepaalde dingen of iets ondernemen. Ook kijk ik terug op het doel van de week ervoor en of ik het in mijn leven houd.

Weekdoel 1 recap
Wandelen, het was de bedoeling om elke dag minimaal 20 minuten te gaan wandelen, dat ging een paar keer goed, maar ik merkte al snel dat het niet iets is voor mij. Ik vind lopen op zich leuk, maar merk dat het na een minuut of `15 al pijn gaat doen in mijn knie wat dan doorstraald naar mijn heup en door dat het 3 keer niet gelukt is om te gaan dacht ik ja, dit word hem niet helaas. Een andere manier gaan zoeken om bewegen in mijn routine te krijgen.

Weekdoel 2 – Dressoir opruimen
Deze week stel ik mezelf het doel om het dressoir op te gaan ruimen en dan niet zozeer wat er bovenop staat, maar wat ik in de lades en kastjes staat/ligt. Nadat M zijn spullen eruit heeft gehaald heb ik niet meer in de kast gekeken. Dus een beetje orde op zaken stellen kan geen kwaad. Aangezien ik 4 dagen werk deze week en het weekend ook plannen heb zal het tussendoor of op mijn vrije woensdag gaan gebeuren. Ik hoop jullie snel een opgeruimd dressoir te kunnen tonen!

Hoe zou jij het opruimen van dit dressoir aanpakken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *