Weekdoel 1 – Wandelen

Het is niet makkelijk om na zoveel jaar opnieuw dingen te gaan ondernemen, zeker omdat ik het zoeizo al niet zo makkelijk vind om iets alleen te doen. Maar omdat ik nu eigenlijk een soort van gedwongen ben moet ik het ook aangaan, weer een nieuwe stap. Elke week deel ik een nieuw doel met jullie en hoe het vorige doel is verlopen en of ik dit ga voortzetten. Lees snel verder naar mijn eerste doel

Weekdoel 1
Elke dag minimaal 20 minuten wandelen

Waarom?!
Eigenlijk dacht ik dat het naast mijn werk waar ik behoorlijk wat beweeg niet echt nodig was om nog extra te bewegen, maar ik ben van mening veranderd. En het is niet alleen het bewegen, ook merk ik dat ik doordat ik vaak thuis ben (nu alleen) ik soms teveel ga zitten piekeren en daar moeilijk uit kan komen. Dus ik ga proberen door er dan even uit te gaan hopelijk dat dat soort gedachtes dan makkelijker te verwerken zijn., als het regent dan niet natuurlijk, maar als het droog is wil ik dus deze week elke dag minimaal 20 minuten even te gaan wandelen

Ik woon vlakbij het bos dus hoe lekker en makkelijk ook moet het zijn om daar dan even mijn gedachtes uit te zetten.

Uiteraard kom ik hier volgende week op terug of het geholpen heeft en of ik dit doel mee blijf nemen en wat mijn nieuwe doel zal zijn, als jij een leuk/nuttig doel weet let me know, ik ben heel benieuwd.

Wandel jij veel naast je werk? school?gezin?

2 thoughts on “Weekdoel 1 – Wandelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *