Liefde op een tegeltje

Ik vind het altijd leuk om met interieur bezig te zijn, hoekjes gezellig maken en dingen veranderen als het seizoen veranderd.

We kennen allemaal wel die leuke spreuken tegeltjes die mensen in het toilet hebben hangen, maar hoe leuk is het dat je dit zelf kan ontwerpen en op een tegeltje kan zetten wat je zelf wilt!?

Aangezien hier natuurlijk het èèn en ander veranderd, spullen een andere plek krijgen vond ik het super leuk om de kans te krijgen om twee tegeltjes te mogen laten bedrukken.

Een tegeltje met mijn maatjes
Deze kan uiteraard niet ontbreken, een tegeltje met alle drie m`n maatjes erop, soms kan ik ze wel achter het behang plakken, maar ik kan ook niet zonder ze en zeker in deze periode ben ik super blij dat ik ze bij me heb
De foto heb ik gewoon bewerkt met Canva en deze kan je heel makkelijk mooi op een tegeltje plaatsen.

Quote
Zelf ben ik dol op quotes, zeker pakkende teksten waar je echt over nadenkt. Deze heb ik van google af en de roze kruisjes heb ik met het programma erbij gezet

Via studentendrukwerk kun je zo heel veel leuke ontwerpen snel en makkelijk in elkaar zetten zoals wanddecoratie, boeken, scripties maar ook muismatten en deze leuke tegeltjes, dus het is zeker een bezoekje waard na mijn mening.

Ze worden snel geleverd en in goede kwaliteit, ik ben er super blij mee hoe deze tegeltjes mijn nieuwe hoekjes opvullen.

Wat zou jij op een tegeltje zetten?

One thought on “Liefde op een tegeltje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *