Welkom in April 2019

Welkom in een nieuwe maand, het is april waarbij een nieuwe maand, nieuwe kansen geeft en ik keuzes ga maken ten goede van mezelf.

Een nieuwe maand heeft toch altijd wel iets en zeker als ze dan nog eens op maandag beginnen hoe perfect is dat toch?!

Ik heb zoals de meeste van jullie weten een paar heftige weken (maanden) achter de rug en nog speelt daar het 1 en ander van, maar dat is voor nu alleen praktische zaken. Ik merk dat ik elke dag steeds beter in mijn vel zit, het huis meer mijn thuis gaat voelen en dat is goed. Het kost tijd en soms gaan dingen sneller dan je had verwacht.

Ik probeerde heel stoer het bloggen op te pakken maar dit is compleet mislukt door alles er om heen. Maar nu wil ik echt doorzetten. Ik heb lang gedacht of ik het wel moest doen, of het niet iets van het verleden was, maar nee dit is mijn uitlaatklep en kan hier (redelijk) mijn ei kwijt en dat voelt fijn.

Deze maand wil ik echt aan mezelf werken, eigen keuzes maken en of mensen het daar nu mee eens zijn of niet, dingen te snel vinden gaan of niet. Ik moet doen wat voor mij goed voelt en hoe eng of verwarrend dat misschien ook zal zijn daar moet ik doorheen, alleen of samen met mensen die om me geven die op afstand altijd een helpende hand bieden.

Mijn doel dus voor deze maand?
Voor mezelf kiezen, mezelf voorop stellen ongeacht de mening van andere. Mezelf prettig voelen in huis, lichaam en geest en dat zal een hoop energie vragen, maar anders kom ik hier niet helemaal uit denk ik en hulp vragen aan naaste waarvan ik weet dat ze me niet links laten liggen.

Het klinkt nu allemaal heel zwevend nu ik het zo lees haha, maar ergens is dat ook wel goed denk ik, in het koppie komt het op een rijtje en dan volgt de rest vanzelf, daar heb ik vertrouwen in.

Bloggen, werken, het huishouden, het huis mijn thuis maken en mensen naast me die van mij houden is voor nu mijn drijfkracht waar ik op voort ga bouwen.

Ik ga nu geen beloftes doen wanneer er wat online komt, maar dat ga ik voor mezelf natuurlijk wel een beetje opschrijven, waar wil ik heen met alles! De grote vraag voor deze maand.

Als je tips hebt, of inspiratie laat het me dan zeker weten 🙂 alles is welkom.

Wat is jou doel deze maand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *