Welkom in Maart 2019

Tijd alweer voor een nieuwe maand, wat gaat het hard he, het is gewoon al maart zeg. De tijd is de afgelopen weken een beetje aan mij voorbij gegaan met alles wat er gebeurd is, maar ik moet zeggen dat het aardig rustig is nu. Tijd om eens balans op te zoeken en weer te doen wat ik graag wil.

Bloggen
Deze maand wil ik mij goed gaan focussen om ritme te krijgen in het bloggen. Omdat ik nu vier dagen werk en om het weekend heb ik natuurlijk minder vrije tijd en als ik thuis kom ben ik best wel moe. Toch wil ik het bloggen niet opgeven, het lucht op om dingen op schrift te kunnen zetten. Het dagelijks ploggen wil ik weer oppakken en op vaste dagen gaan bloggen, of daar vaste onderwerpen voor komen weet ik nog niet, voor nu wil ik eerst weer even kijken hoe en wat. Dus als jullie nog tips hebben betreft ritme krijgen of onderwerpen waar jullie graag over lezen dan hoor ik dat graag natuurlijk.

Gezondheid
De afgelopen weken liep dit een beetje verkeerd, ik val wel af maar het voelt niet helemaal top. Dus ik ga het gezondere leven weer opzoeken. Minder tussendoortjes, beter opletten wat ik eet en weer wat meer letten op het drinken van water.

Verder wil ik gewoon weer het ritme in mijn leven terug krijgen, dat ik goed de dag door kom en doen wat ik leuk vind, het leuk houden op het werk en mij weer lekker in mijn vel voelen. Daar staat de maand van in het teken!

Wat zijn jou plannen of doelen deze maand?

One thought on “Welkom in Maart 2019

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *