Een kleine break

Foto door Vlada Karpovich via Pexels

Vanaf vandaag neem ik even een kleine break van het bloggen, gister is namelijk onze huwelijksdag geweest en morgen gaan wij ook op reis en daar willen we natuurlijk vol van genieten en ook van onze huwelijksreis zonder mij zorgen te maken over artikelen op mijn blog. Vanaf 30 juni komen er weer blogs online! Ik zie je graag dan weer terug 🙂

Liefs,
Patricia

One thought on “Een kleine break

 1. Van harte gefeliciteerd.
  Ik hoop op een lang gelukkig leven voor jullie samen al dan niet met een kindje.
  Ben blij voor je/jullie dat je nu zo gelukkig bent.
  Geniet van jullie huwelijksreis.
  En goed smeren hoor, ik moet nog vaak denken aan die keer in Parijs bij de A 380 dat je zo verbrand was.
  Liefs Yvonne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *