Hallo December 2019

Welkom in december, de laatste maand van het jaar, jeetje het jaar is om gevlogen. Eind deze maand kijk ik terug op het afgelopen jaar want er is nog al het 1 en ander gebeurd natuurlijk hier. Maar we hebben nog een hele maand voor ons die druk is met feestdagen en andere verplichtingen. Hoe bereid ik mij voor op het uiteinde van dit jaar en op het nieuwe jaar wat komen gaat. Daar neem ik je vandaag in mee!

December is de feestmaand natuurlijk, denk aan sinterklaas, kerst, de jaarwisseling. Maar er moet ook gewoon gewerkt worden, dingen door mijn hoofd spoken wat ik allemaal wilde bereiken dit jaar en of ik dat nog kan behalen in deze korte tijd.

Met sinterklaas heb ik niet veel, het enige wat ik daarvan vind is dat de kerstperiode daarna pas mag beginnen haha. Kerst is daar in tegen ook niet echt mijn favoriete periode, maar ik beleef dit jaar natuurlijk een hele nieuwe ervaring hier, met een nieuwe liefde, nieuwe schoonfamilie, tradities, maar ook moet ik kerst in huis moet ik een hele eigen indeling geven. Hierover in een ander bericht meer.

Deze december maand wil ik dingen gewoon laten gebeuren, we hebben een kerstborrel op het werk, er komen leuke dagen aan zoals een uitstapje naar duitsland, 4 maanden samen met vriendlief, de kerstdagen, jaarwisseling. Maar ook het bloggen wil ik deze maand weer oppakken, ik ben natuurlijk met FM bezig dus al met al loopt soms mijn hoofd over met van alles en dan komt er soms niks van terecht.

Genieten met de hoofdletter G dat is wat ik deze maand ga proberen te doen en mezelf niet te druk te maken om alles erom heen, leef met de dag en in het moment is de vibe van deze maand!

Heb jij zin in deze december maand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *