Welkom in oktober 2019

En toen was oktober daar, de herfst, de tiende maand van het jaar. Gister keek ik terug en vandaag kijken we vooruit naar deze nieuwe maand, nieuwe kansen en nieuwe doelen en plannen. Wat heeft oktober in petto en wat wil ik deze maand bereiken?

Persoonlijk
Ik zal eerst met het persoonlijke beginnen denk ik maar haha.
Deze maand staan er drie afspraken voor de tandarts geplant voor het schoonmaken van mijn gebit en vullen van de gaatjes. Verder staan er nog geen afspraken of andere dingen in de planning.

Ik ben gestart met Juice plus, om het afvallen en bewuster gezonder leven ook weer op te pakken, al het andere om mij heen lijkt voor nu op rolletjes te lopen dus daar ben ik blij om

Meer rust voor en in mezelf zien te vinden, ik heb nu nog teveel momenten waarin ik alleen maar onrust voel en het allemaal niet goed kan plaatsen, dus een avondje op de bank zonder het gevoel hebben dat ik iets moet, dat zou fijn zijn

En natuurlijk verder genieten van de weekenden samen met J en daarin echt tijd voor elkaar nemen.

Werk
Op het werk gaat het goed moet ik zeggen, ik probeer overal wat uurtjes bij te pakken en weer even wat routine in de dagen te krijgen. Nu werk ik heel de week dus daar moet ook thuis wel het 1 en ander aan geloven (ik roep het huishouden maar even haha)

FM-World, ook wil ik mij bezig gaan houden in de wereld van FM-World, hier komt zeker later nog meer over, de wereld van parfum, beauty en lifestyle producten

Overig
En verder? Verder wil ik gewoon rust en routine in het leven, de donkere herfstdagen hebben zijn intrede gedaan en gezien ik een hekel heb aan regen zal dat aan mijn humeur soms ook niet heel veel ten goede komen haha. Het bloggen wil ik ook doorzetten en ik moet zeggen er komt weer steeds meer flow terug om dat op te pakken op regelmatige basis dus keep following zou ik zeggen.

Maar we gaan er wat van maken deze maand let`s do this!

Wat zijn jou doelen en plannen deze maand?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *