De inhoud van mijn bakkerskast juni 2019

Al een tijdje ben ik nu in het bezit van een bakkerskast van Xenos. Het inrichten daarvan vond ik nog wel even lastig haha, nu is hij helemaal naar mijn zin en neem ik jullie graag mee naar de inhoud ervan. Dus kijk gezellig mee wat er in mijn bakkerskast staat.

Zoals je ziet heb ik mijn verzamelingen gecombineerd en wat leuke interieur accessoires erin gezet. Funko poppen van Alice in wonderland, L en Mary Poppins.
De series van Blond Amsterdam de Blijdorp set, KLM, en de spaarset.

Verder heb ik het aangevuld met decoratie van o.a. ZUSSS, polaroid cameraatje, fotolijstje de roze vaas is van Hema en op de onderste plank een plaid en een leuk kussen.

Ik ben heel tevreden met hoe het er nu uit ziet. Een stuk rustiger maar nog wel gevuld met mijn favoriete items van het moment.

Hoe zou jij een bakkerskast indelen?

4 thoughts on “De inhoud van mijn bakkerskast juni 2019

    1. Dankje meis, ja dat probleem had ik hier ook haha, hij staat wel een beetje gevaarlijk achter de deur maar hopenlijk krijgt hij snel een ander plekje. Had verwacht dat hij smaller was dus had een andere plek ervoor vrij gemaakt maar helaas 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *