Hallo mei 2019

MEI – een nieuwe maand is aangebroken, deze zal bij mij in het teken staan van ritme, regelmaat en rust krijgen in hoofd en huis. Ook zijn er dingen waarvan ik afstand ga doen en juist dingen die ik weer ga oppakken, al met al moet het een mooie maand gaan worden, weg met de twijfels en ongelukkige gevoelens, daar gaan we voor .

Het is niet altijd makkelijk om een nieuwe dag te starten, maar vandaag start er een hele nieuwe maand en wat is er dan mooier om nieuwe doelen en inzichten op papier te zetten.

Zoals ik hierboven al zei ik wil deze maand in het teken gaan zetten van rust, ritme en regelmaat. Aankomende zaterdag komt M zijn laatste spullen halen van zolder en dan is het huis echt van mij en kan ik er mijn thuis van maken. Beetje bij beetje ben ik hier al mee bezig, maar het voelt toch op 1 of andere manier nog raar wetende dat zijn spullen nog aanwezig zijn en hij nog langskomt. Dus nog even geduld en dan langzaam starten, natuurlijk heb ik al wat in mijn hoofd en zijn er kleine plannen, maar die moeten nog goed uitgewerkt worden.

Afstand nemen van dingen in huis, maar ook dingen oppakken zoals het bloggen, ritmes om de dag door te komen en dat soort dingen maken deze maand de maand van de drie R (rust, ritme en regelmaat)

Een plek in mijn hoofd en huis vinden wat mijn thuis is en waar ik me weer fijn ga voelen. Echte specifieke plannen heb ik nu nog niet in mijn hoofd maar dat komt vanzelf, beetje bij beetje komt het goed en met ups en downs kom ik er wel.

Wat zijn jou doelen en plannen voor deze maand?

4 thoughts on “Hallo mei 2019

  1. Wat een mooie insteek voor een nieuwe maand! Ik hoop dan ook zeker dat de positieve insteek je gaat lukken<3

    Eind Mei is eindelijk mijn zwangerschapsverlof aangebroken… Nog eventjes wat drukke weekjes doorbikkelen en mijn doel is om hierin toch zoveel mogelijk mijn rust te pakken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *