Een nieuwe keuken in aantocht!

Dit jaar bent u aan de beurt voor het plaatsen van een nieuwe keuken, deze brief kreeg ik (eindelijk) op de mat! Vandaag neem ik je mee met wat keuzes die er op de brief staan en mijn ideeën hierover. Dromen en fantaseren mag!

iets meer als een jaar geleden mailde ik naar de woningbouw wat de opties waren voor een nieuwe keuken. De keuken die ik nu heb gaat achteruit, de scharnieren zitten los en krijg ik niet meer goed vast, sommige vlekken gaan er niet meer uit en het werkblad is ook wel aan zijn einde.

2019 mevrouw dan bent u aan de beurt, u kunt een bedrag krijgen om zelf een keuken te kiezen of wachten tot wij komen. Dus ik besloot op dat moment te wachten.

Afgelopen week kreeg ik DE brief van de woningbouw waarin de aankondiging erin dat ik aan de beurt ben voor een nieuwe keuken (na 20 jaar eindelijk) de keuken zat er al in toen we hier kwamen wonen. Nu is het rond snuffelen wat er zoal aangeboden zou kunnen worden, welke style het een beetje op kan gaan. Uiteraard weet ik voor nu nog niks wat de keuzes zijn, maar een beetje dromen en fantaseren mag he.

Kastjes
ik wil wel gewoon witte strakke kastjes, we hebben nu met een groefje erin, maar dat maakt het lastig schoonmaken.

Handgreepjes
Grijs of zwart. Ik heb nu ook grijze greepjes

Werkblad
Nu heb ik een graniet look, deze is ook niet glad, dus dat voelt niet echt prettig. Graag zou ik of een donker blad willen of zoals ik gezien heb een eiken blad dit vind ik dan mooier als het graniet.

Spoelbak
Dat is nog even een twist, ik heb nu een vierkante spoelbak, maar er is ook keuze uit een ronde, dus als iemand een idee heeft wat fijner werkt haha ik ben `en al oor.

Verder de tegeltjes die ik nu heb mogen wel blijven, het zijn witte tegeltjes met een grijze structuur erin ik vind ze mooi, daarbij wil ik de muur wel een lichtgrijze verf geven en de vloer ook tegen de tijd veranderen.

Ik ben heel benieuwd wanneer ze gaan komen en waar ik allemaal keuze uit heb en wanneer het gaat gebeuren, uiteraard kom ik hier op terug zodra het zover is.

Hoe ziet jouw droomkeuken er uit?

2 thoughts on “Een nieuwe keuken in aantocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *