8x Moederdag cadeau tips

Foto door Katya Wolf: https://www.pexels.com/nl-nl/foto/hand-pen-houten-vasthouden-8715568/

Zondag is het zover, dan is het weer Moederdag! Tijd om de mama`s eens even lekker in het zonnetje te zetten, voor veel is het al genoeg als je langs komt of een ontbijtje op bed voor haar maakt. Maar ik vind het persoonlijk leuker om dan toch net even wat extra`s te doen of te geven. Ik geef je vandaag 8 tips wat je eventueel voor aan je moeder kan geven.

Natuurlijk is iedere moeder anders, mijn moeder is namelijk voor veel dingen allergisch, maar daarin tegen houd ze erg van haken is ze gek op Tinkerbell en verder vind ze eigenlijk altijd alles wel leuk haha dus dat is makkelijk.

1. Sieraden; er zijn zoveel mooie speciale sieraden te krijgen, met teksten erop, iets waar je een herinnering in kan doen en/of helemaal kan personaliseren, ideaal dus.

2. Verzorging; is je moeder gek op crèmepjes lotions, doucheproducten? Dan is dit natuurlijk altijd leuk, de drogisten staan vol met mooie cadeauverpakkingen voor ieder wat wils

3. Foto`s; en dit is in de breedste vorm van het woord, een mooie lijst met en mooie dierbare foto, een sleutelhanger, diamond painting, onderzetters of gewoon een mooi fotoboekje met jullie leukste foto`s erin

4. Bloemen/planten; Welke mama is nou niet gek op een leuk bloemetje of een mooie plant voor in de tuin/balkon lekker fleurig, misschien eentje die lekker ruikt ook nog!

5. Parfum; nu weet ik dat mijn moeder hier niet tegen kan helaas, maar erg leuk ook om te geven na mijn mening, zeker als je moeder een specifiek parfum heeft

6. Uit eten; en misschien iets heel simpels, neem haar mee uit eten of een gezellige high tea

7. Ontbijt op bed; dit doet het denk ik ook altijd wel goed, ontbijt op bed, het is dat mijn moeder te ver woont haha anders had ik dit zeker nog een keer gedaan, lekker een broodje of croisantje, verse jus kopje thee of koffie, eitje erbij en een leuke kaart en je bent klaar

8. Zelf gemaakt; misschien ben je wel heel creatief en kun je zelf iets maken dat is natuurlijk ook altijd leuk, dan ben je zelf lekker creatief bezig en je moeder krijgt iets handgemaakt

En zo zijn er natuurlijk nog talloze dingen die je je moeder zou kunnen geven, maar het leukste is natuurlijk als je iets afstemt op jouw moeder en kijkt naar wat zei leuk vind om te krijgen of om te doen.

Heb jij al iets leuks voor je moeder?

Liefs,
Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *