Fotodagboek week 18 – 2023

Afgelopen week aan het werk geweest waarbij ik 1 dag ziek thuis was. We gingen 1 keer sporten en ik ben officieel distributeur van Juice Plus geworden! Kijk gezellig mee

Maandag 1 mei
Een nieuwe start van de maand op maandag, dat is altijd lekker. Vandaag gewoon gewerkt, we zijn alleen niet wezen sporten omdat ik hoofdpijn had helaas. Ik kwam thuis van werk met flinke hoofdpijn dus dat is minder.

Dinsdag 2 mei
Dinsdag had ik me ziekgemeld, de hoofdpijn ging niet weg en voelde me behoorlijk belabberd, dus even een dagje thuis. Gelukkig had ik gezelschap van de maatjes en in de avond rustig wat proberen te eten, gelukkig zakte het wel aardig.

Woensdag 3 mei
Dus weer lekker aan het werk, het ging alleen allemaal niet vanzelf, even een versnelling terug. Maar met m`n nieuwe werkschoenen ging het gelukkig top! In de avond zijn we wel gaan sporten ook dat moest even een tandje minder…

Donderdag 4 mei
Ontbijten en klaarmaken voor werk, het zonnetje scheen heerlijk! Op het werk lag fruit dus daar profiteren we dan even van.

Vrijdag 5 mei
Een dagje werken, maar ook kwam ik weer met hoofdpijn thuis dus we besloten om niet te gaan sporten maar gewoon thuis op de bank te blijven chillen…

Zaterdag 7 mei
De dag begon goed, dus goedemorgen en hoe trots kan je op je plantje zijn he haha. We haalden bij een stalletje even mooie ranonkels en tulpen, maar helaas kon ik daarna terug gebracht worden met fikse hoofdpijn.

Gelukkig na een uurtje liggen met neurofen zakte het en kon J. mij weer ophalen die even bij zijn moeder langs was gegaan en konden we de dag voortzetten met boodschappen doen en leek het gelukkig weg te blijven.

Na de nodige suikerboost even naar de hansanders voor een nieuwe bril… En in de avond kruip ik achter de laptop en J. kijkt voetbal

Zondag 8 mei
Een dag waarbij we eerst niks in planning hadden, dus wakker worden ontbijten, de was doen en daarna toch op pad gaan. Even naar Action en daarna rijden we gezellig even naar Zoetermeer.

Als we thuiskomen gaan we even aan de slag om het balkon weer netjes te maken zomer klaar en is het zo in de avond ook weer gezellig

Al met al was het een bewogen week, met een planning die door hoofdpijn niks uitmaakte! Tja dat heb je weleens helaas, deze hoofdpijn heb ik niet vaak maar als die er zit dan kan ik ook even niks meer en moet ik echt rustig aan doen een paar dagen, want dan schiet het er zo weer in.

Deze week hoop ik op een betere week, er moet gewoon weer gewerkt worden, gesport en ik heb woensdag training op mijn werk. Verder is het Moederdag weekend voor ons, zaterdag mijn ouders en zondag J. zijn ouders dus we hebben genoeg te doen haha.

Heb jij genoten van het mooi weer dit weekend?

Liefs,
Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *