11x dingen die ik ooit nog wil doen, bezitten of heen willen!

dream big signage
Photo by Alex Fu on Pexels.com

Je kent het wel, van die dingen die je graag nog eens zou willen doen, bezitten of plekken waar je ooit eens heen zou willen, maar waar het eigenlijk niet van komt door verschillende redenen en dat kunnen de simpelste dingen natuurlijk zijn het hoeft niet ingewikkeld of aan de andere kant van de wereld te zijn uiteraard. Je zou het een soort van bucket list kunnen noemen!? Er zijn zeker nog dingen die ik graag zou willen doen, willen bezitten of waar ik heen zou willen, ik deel er vandaag 11 met je.

1. Naar Londen; dit staat zeker op de eerste plek dit is iets wat ik al jaren wil en steeds komt het er niet van of er komt iets tussen en ik zou niet eens een week weg hoeven, een lang weekend zou voor mij ook al meer dan genoeg zijn!

2. Manicure/Pedicure; geloof het of niet, maar ik ben nu 35 en heb geen van de twee ooit gehad, ik wilde het wel met onze bruiloft, maar toen hebben we i.v.m. het financiële plaatje even anders moeten kiezen.

3. Het Blond Amsterdam Cafe; dit zit in Amsterdam en ondanks dat ik niet echt meer fanatiek spaa, zou ik hier wel heel graag een keer naar toe willen.

4. Naar de Orchideeën Hoeve; deze staat ook al een hele tijd op het lijstje, maar omdat dit helaas toch erg ver rijden is komt dit er gewoon niet van, maar zeg nooit nooit he wie weet maken we nog een keer een uitstapje die kant op

5. Een witte Volkswagen Golf bezitten; haha ja noem het iets heel onbenulligs, maar dit is denk ik wel mijn droomautootje haha

6. naar Curacao; dit lijkt mij echt zon`n mooi land om heen te gaan, de natuur en alles erom heen!

7. Een vierde tattoo; ik heb er inmiddels drie en een vierde staat op mijn verlanglijstje, dit is er 1 van mijn sterrenbeeld.

8. Een eigen webshop; dit heb ik al vaker geprobeerd, maar tot de conclusie gekomen voor nu dat ik niet iets heb wat echt verkoopt of haalbaar is op dit moment. Ik zou dolgraag epoxy proberen, maar dat is nog niet zo gemakkelijk, wie weet ooit haha. Het lijkt mij wel echt super tof om een small business te hebben en daar eventueel mijn fulltime job van te kunnen maken.

9. Keukenhof; dit lijkt me echt zo leuk in de lente met alle kleuren en bloemen en planten

10. Bloesembomenpark in Amsterdam; ik ben gek op deze bomen en de kleuren en nu zie ik op social media vaak foto`s voorbij komen in de periode dat ze in bloei staan en ooit wil ik daar ook een keer heen in deze tijd… prachtig!

11. Wandelen met alpaca`s; haha dat klinkt misschien een beetje raar, maar alpaca`s vind ik echt zoooo cute en ik weet dat er plaatsen zijn dat je met deze dieren kunt knuffelen, wandelen etc dus dat staat zeker op het lijstje haha.

En zo zijn er natuurlijk nog wel meer dingen die naar boven schieten als je er goed over na gaat denken en elke dag of elke week komt er wel iets in je op wat je graag zou willen doen, bezitten of waar je heen zou willen. Dus wie weet groeit dit lijstje wel en deel ik weer nieuwe gedachtes met je!

Wat is jouw top 3?

Liefs,
Patricia

InstagramFacebookTiktok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *