Fotodagboek week 17 – 2023

Goedemorgen, we zijn beland in een nieuwe maand, dat voelt toch altijd wel een beetje ook als een nieuwe start herken je dat? En het valt op maandag dus dat helpt haha. We kijken nog even terug naar afgelopen week. Een week waarin we o.a. netjes drie keer naar de sportschool zijn geweest, waarbij het Koningsdag was en we een nieuwe vriend in huis haalde! Kijk gezellig mee.

Maandag 24 april
Een nieuwe week dus weer gewoon aan het werk, we eten in de avond macaroni en gaan dan nog even 1,5u naar de sportschool!

Dinsdag 25 april
Voor ik ging werken deed ik een deel van een training die ik moest volgen (deel 2 en 3 volgen nog) en genoot Trixy duidelijk van het zonnetje 😉 we kijken na het eten het eerste deel van Undercover terug van die zorgboerderij, echt niet te geloven, we hebben vol ongeloof zitten kijken brr…

Woensdag 26 april
Op het werk kregen we lekker een Tompouce en ik zag weer een kar leuke bloemetjes staat hihi en na het eten kruipen we weer de gym in!

Donderdag 27 april
Koningsdag, dit was toch een heerlijke dag, we hebben eerst wat uitgeslapen en daarna de fiets gepakt en richting het dorp gereden, daar pikte we nog snel wat van de muziekband mee en als we over de kleedjesmarkt zijn gelopen rijden we richting s`gravenzande, hier was de kleedjesmarkt echt mega groot echt super tof en ik heb nog een leuke home deco gekocht!

Ik kocht een paar weken terug een leren broek en dat is even wennen als je altijd spijker aan hebt, maar we gingen gezellig eten bij La Cubanita dus ik dacht oke, doe maar het was weer heerlijk en zo genoten we nog even van de vrije avond!

Vrijdag 29 april
J. was lekker vrij, maar ik moest helaas gewoon werken! Achja zit niks anders op ik kreeg wel 2 leuke buitenplanten mee naar huis dus dat is altijd welkom. We sporten nog even s`avonds en dan is het lekker weekend!

Zaterdag 30 april
Een heerlijk dagje, J. gaat eerst met zijn moeder even naar de markt enzo en ik kruip na het huishouden even achter mijn blog en begin in mijn nieuwe planner.

Als J. terugkomt pikt hij mij op en zie ik snel nog even kans om dit mooie bloempje op de foto te zetten hihi. Even door de wasstraat en dan tijd voor boodschappen en we gaan even naar Naaldwijk waar ik bij Action deze schattige aapjes meeneem!

We eten als toetje lekker aardbeien met vla en daarna kruip ik nog lekker even achter mijn blog en kijkt J. zijn series!

Zondag 31 april
De dag begon schitterend en hoewel ik vroeg wakker was maakt dit het dan wel weer goed. Als J. wakker is besluiten we naar Rijswijk te gaan, want ik wilde even snuffelen bij de SoLow. We lunchen lekker bij Bram Ladage, ach alles mag op zondag haha, morgen weer een dag. We gaan nog even naar tuincentrum omdat ik kattengrind nodig heb en kwamen we dit trollenplantje tegen, nog nooit gezien, maar ik vond hem wel schattig haha. En we besluiten voor op balkon na aanraden Olaf mee te nemen, want wat er nu staat was triest. Olaf de Olijf moet het hier overleven zei hij dus we gaan het zien hihi! Ik freubelde nog wat met de decoratie (die inmiddels alweer anders staat) en J. kijkt voetbal, helaas Ajax verloren! We kijken nog wat tv en dan zit het weekend er weer op!

En zo zie je maar, we hoppen zo een nieuwe maand in, we hebben een goede week gehad en gaan een rustig weekje te gemoed (voor nu) We moeten beide werken heel de week en we gaan er weer voor om 3x naar de sportschool te gaan. Verder gaan we aankomend weekend denk ik heel hard in zen modus omdat de komende 4 weekenden volgeboekt zijn dus even opladen haha.

Hoe was jouw Koningsdag?

Liefs,
Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *