DIY – Vazen pimpen in de slaapkamer

Daar was die kriebel weer haha, ik had al een tijdje in mijn hoofd dat ik de vensterbank in de slaapkamer wilde aanpassen, maar ik had nog even geen idee hoe! Tot ik met de vorige diy nog spuitverf over had en ik daar weer mee aan de gang ben gegaan! Check snel hoe deze roze/paarse vazen veranderen in een mooi geheel passend bij de slaapkamer.

Deze vazen heb ik meegenomen toen ik met J. ging samenwonen en ze hebben eigenlijk altijd in een raam gestaan, de kleur stond me alleen nooit aan haha. Het is een beetje roze/paars met een kurk erop geen idee verder hoe ik eraan gekomen ben destijds.

Ik heb ze eerst goed schoongemaakt, de kurk eruit gehaald en goed afgedroogd. Ik had nog een doos staan waarin ik ze makkelijk kon spuiten (aangezien het buiten nog niet echt goed weer is ervoor) Er zitten 2 laagjes zwarte matte spuitverf op (deze kocht ik bij Hornbach) en dat is snel droog, maar na een nachtje zijn ze echt wel goed droog en kun je er mee verder.

Ik kocht bij Action dit palmgrass en heb dit verdeeld zodat het een mooi geheel werd.

En dan weer netjes terug in het raam, nou dat ziet er toch een stuk beter uit, ik ben echt helemaal blij hiermee, wat een beetje spuitverf en palmgrass allemaal al niet kan doen. Op naar het volgende project haha.

Hieronder nog de tiktok die ik ervan maakte!

Doe jij weleens DIY?

Liefs,
Patricia

4 thoughts on “DIY – Vazen pimpen in de slaapkamer

  1. Wat een leuke DIY! En ook nog eens een mooi resultaat. Veel DIY doe ik eigenlijk niet, maar vind het altijd wel leuk om bij een ander te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *