Fotodagboek week 16 – 2023

Zo weer tijd voor een nieuwe week, waarin een extra dagje vrij staat ivm Koningsdag! Maar even terugblikkend op afgelopen week. Naast werken en sporten hebben in de week niet heel veel bijzonders gedaan, in het weekend een belangrijke knoop doorgehakt en we kregen visite! Dus kijk lekker mee.

Maandag 17 april
Vandaag werk op de planning en voor ik ga werken schil ik even aardappelen onder het genot van GTST haha. We gaan na het eten sporten en als we thuis komen word het ineens giga mistig.

Dinsdag 18 april
In de ochtend maak ik even een blog die ik in mijn hoofd had en is het tijd voor werk. We zijn bezig met het uitzoeken van spullen en daarbij verkopen we spulletjes en geven we dingetjes weg als het nog goed is. Die avond werden er een aantal dingen opgehaald die in de berging stonden, dus dat ruimt lekker op. J. heeft van zijn collega deze crème gehad voor mij en hij is echt heerlijk, beetje jammer dat dit dan weer uit Griekenland moet komen haha.

Woensdag 19 april
Ik begin even met mijn financiën om dat even op een rijtje te zetten voor mezelf, dit houd ik wel regelmatig bij maar zo nu en dan neem ik even alles onder de loep. Dan is het weer tijd voor werk. Er staat een hele kar met fleurige bloemetjes gezellig. En in de avond gaan we weer richting sportschool

Donderdag 20 april
Tijd voor werk en het was helaas niet zo heel erg lekker weer, daarna thuis na het eten kruip ik even achter de laptop voor m`n blog. En als dat klaar is ga ik nog even verder met mijn diamond painting, hij is bijna af!

Vrijdag 21 april
Laatste werkdagje van de week en bah wat een weer ineens in de avond zeg. J. gaat nog even naar vrienden toe en ik kruip lekker achter mijn diamond painting

Zaterdag 22 april
We hebben de knoop doorgehakt, we zijn naar Beter Bed geweest en hebben daar een nieuw bed met matrassen besteld en o wat kijk ik er naar uit deze begin september te ontvangen, het duurt nog even, maar dan kunnen we eindelijk weer zonder pijntjes slapen. Daarna gaan we even boodschappen doen, haalde ik bij Action deze schattige nieuwe nachtlampjes. Ik ga beginnen aan een DIY project voor de slaapkamer en we kijken daarna gezellig samen tv en de film Een kwestie van geduld!

Zondag 23 april
Als J. even naar de supermarkt gaat doe ik stofzuigen en dweilen en deze dame geniet met volle teugen van de zon. Het begint dan ook met prachtig weer! Ik rond de DIY af (hierover woensdag meer) en J. hangt even de diamond painting van The Godfather op.. super tof! Daarna krijgen we mijn schoonouders gezellig op visite en die blijven ook eten. Als we naar bed gaan slooft Minoes zich nog even uit haha luizak!

Al met al was het een goede week. Deze week dus Koningsdag waarbij wij alleen even naar de vrijmarkt gaan hier en dan beginnen hoop ik aan de volgende DIY (de salontafel) en verder weinig plannen voor nu op werken en sporten na!

Heb jij al plannen voor Koningsdag?

Liefs,
Patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *