De nieuwe `prikkelvrije` Mascha Planner

De Mascha Planner, al jaren gebruik ik deze af en aan, het kan voorkomen dat ik hem weken niet aanraak omdat ik te druk ben, maar ik merk zodra ik hem pak en weer invul dat ik meer gedaan krijg en meer structuur heb klinkt misschien raar, maar het is echt zo. Ik houd van lijstjes en dingen afstrepen dat geeft een goed gevoel van productiviteit. Toen ik hoorde dat ze een `prikkelvrije` versie ging maken wist ik dat dat wat voor mij was. Vandaag deel ik deze met je en wat ik er echt van vind.

Om te beginnen je kan natuurlijk elke planner kiezen die je wilt, maar ik vind de indeling van deze erg fijn, hij is stevig en doordat hij plat kan liggen is dat erg handig.

De kaft
Hij is licht grijs deze keer, dat geeft rust en dat is echt zo geen hysterische kleuren of patronen, gewoon simpel effen grijs, heel netjes! Er zit ook zoals altijd een elastiek omheen zodat hij netjes dicht blijft als je hem mee zou nemen. Ik laat de planner eigenlijk altijd thuis op mijn computer op tafel liggen.

Wat zit er in
Er zitten twee vellen met zilveren stickers in, ik ben gek op zilver dus deze zijn voor mij beter als de gouden van de groene versie die ik nu gebruik. Ook zit er weer een notitie boekje in en de kleur is echt met favoriet haha, ik gebruik deze voor mijn financiële zaken om zo het overzicht daarin ook wat te bewaren. En een kaartje waar je deze video kan vinden. Ik vind het wel jammer dat er niet net als bij de andere 2 losse kaarten bij zitten met een mooie quote erop deze gebruik ik namelijk als boekenlegger omdat er geen touwtje of iets in zit zodat je weet welke dag je bent, dat vind ik dan wel weer jammer.

De overzichten
Er zitten maandoverzichten in en weekoverzichten, de maand gebruikte ik tot nu toe niet, maar ik heb wel een ideetje om deze toch te gaan gebruiken en de week overzichten zijn clean en in een rustige kleur. Ik gebruik het grote vak voor werk, sporten, wat we eten even eventuele andere afspraken, het tweede vakje gebruik ik voor mijn blog en instagram en het derde vakje gebruik ik voor het huishouden, dingetjes die ik dagelijks graag gedaan wil hebben.

Stickers
Verder zitten er de gebruikelijke stickers in van de maanden en blanke stickers. Ook heeft ze de holiday stickers naar uitrusten en dit is ook wel fijn zodat je echt een dag kan plannen voor rust, dat vind ik zelf ook altijd wel fijn. I.pv. de stickers to do to travel enzo zitten er nu stickers in met nog doen, medicijnen bezoek dat is wel ideaal want dat zijn toch dingen die ik ook handig vind te plannen of even te noteren.

De conclusie ben ik van mening dat het een hele mooie planner is en ik deze tot nu toe de fijnste vind, wat indeling betreft, stickers kleuren! Het enige wat ik dan mis is een extra kaartje met een mooie quote die je dus als boekenlegger kan gebruiken en ik heb begrepen dat deze in tegenstelling tot de eerdere versie`s dat deze gewoon verkrijgbaar blijft en dat is wel prettig want dan kun je gewoon dezelfde planner houden en dezelfde ideeën. Ik vind dat ze het bij deze erg goed verzonnen heeft.

Gebruik jij een (mascha) planner?

Liefs,
Patricia

One thought on “De nieuwe `prikkelvrije` Mascha Planner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *