Eten bij – Heinde en Ver (Naaldwijk)

Een tijdje terug gingen wij voor het eerst eten bij Heinde en Ver in Naaldwijk. Deze keten bestaat wel al even op andere plaatsen, maar sinds December is hij ook hier in Naaldwijk. Aangezien wij alleen in het weekend gaan uit eten en het hier toch eigenlijk altijd wel heel snel vol zit was het even wachten, maar we zijn nu met de schoonfamilie op een vrijdagavond geweest toen er plek was en vandaag deel ik mijn ervaring met je.

Bij Heinde en Ver kun je voor een vast bedrag heel de avond genieten van kleine gerechten en zijn bijna alle drankjes en toetjes inbegrepen (behalve sterke dranken of mixen die moet je nog bijbetalen)

Maandag t/m donderdag betaal je €37,50 en vrijdag t/m zondag €42,50
De ervaring is wel om te reserveren, want het zit snel vol (althans in Naaldwijk) het is een populair gebeuren zal ik maar zeggen.

Met je telefoon kun je de tafel scannen en kun je vanaf daar je bestellingen doorgeven, het is 2 gerechtjes per persoon per ronde en ze geven met blauw of wit aan of het gerecht koud of warm is. De gerechten die op het menu stonden vond ik persoonlijk niet zo heel bijzonder, nu ben ik zelf wel van het wat simpele eten, maar ik kan mij voorstellen als je echt van alles lust dat het wat kan tegenvallen, er stonden namelijk niet echt hoogstandjes op na mijn mening en sommige porties vond ik niet helemaal met elkaar instemmen, zo was de ragout en de loempia bijvoorbeeld een normale grootte, maar ik zag o.a. biefstuk voorbij komen die dan weer erg klein was.

Maar dat neemt natuurlijk niet weg, dat we heerlijk gegeten hebben. De sfeer is erg leuk, de aankleding vond ik erg mooi en het personeel was erg vriendelijk. Ze hebben voor elke taak mensen lopen en dat houd het wel enigszins overzichtelijk. Je merkte wel naarmate de avond vorderde en het drukker werd dat je langer op je gerechtjes moest wachten, maar dat is bij meerdere restaurants zo. Wij gaan graag naar La Cubanita wat hetzelfde concept heeft en daar merk je dat ook wel.

Al met al vond ik het erg geslaagd en zijn we met een goed gevulde buik naar huis gegaan. Of ik er nog eens heen zou gaan? Misschien om het aan andere te laten zien misschien met mijn familie, maar ik denk dat ik door de menukeuze toch liever dan kies voor een ander tapas restaurant.

Ben jij weleens bij Heinde en ver geweest?

Liefs,
Patricia

InstagramFacebookTiktok

2 thoughts on “Eten bij – Heinde en Ver (Naaldwijk)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *