Fotodagboek week 15 – 2023

Goedemorgen, het paasweekend is weer voorbij, we hebben een lang weekend gehad en dat was natuurlijk lekker! Verder kreeg ik deze week goed nieuws, ging ik verder aan mijn diamond painting en hadden de katten weer even een momentje en hebben we even orde op zaken gesteld voor onze vakantie in Juni!

Maandag 10 april
Tweede paasdag, we zijn naar mijn ouders geweest en als verrassing was mijn zus er ook met haar vriend en m`n neefjes en dat was een geslaagde dag, we hebben lekker oude foto`s zitten kijken en gezellig gegeten en zitten kletsen. Helaas kregen we onderweg pech omdat de ruitenwissers het ineens niet meer deden, gelukkig was het droog! (ze zijn inmiddels weer gemaakt)

Dinsdag 11 april
Vandaag weer aan het werk, even checken want ik werk volgens een bepaald schema wanneer wat gedaan moet worden, dus even in de gaten houden dat het dinsdag was haha. Ik krijg deze foto van J. die helaas ziek thuis zat.

Woensdag 12 april
Weer werken, het viel even niet mee vandaag, ik dacht ook even ziek te worden, maar gelukkig is het niet doorgezet! We eten lekker macaroni en in de avond ga ik nog wat painten

Donderdag 13 april
J. is nog steeds ziek helaas die heeft het deze keer goed te pakken. Als ik op het werk kom zijn de lift deuren mooi gemaakt, bij elke ingang staat een andere afbeelding erg leuk! Vandaag zit mijn proeftijd er officieel op en die ben ik doorgekomen, dus op naar de volgende verlenging over 6 maanden! We eten carbonara en ik maak even nieuwe storyomslagen voor instagram!

Vrijdag 14 april
Ze kunnen ook niet met en zonder elkaar he, het ene moment kruipen ze haast in elkaar en je knippert met je ogen en ze vliegen elkaar weer aan pff… Maar goed laatste werkdagje van deze week gelukkig was het lekker weer. Ik zag nog een vlinder zitten heel stilletjes haha. In de avond halen we een andere salontafel op via facebook, deze wil ik gaan pimpen dus hier later zeker meer over.

Zaterdag 15 april
J. voelt zich eindelijk iets beter dus als ik me heb klaargemaakt, gaan we even de oude tafel bij mijn schoonouders brengen en halen lekker aardbeien bij de Westlandse aardbei deze zijn echt heerlijk. Het is nog prachtig weer ook (alleen jammer van de wind)

Dan is het tijd om boodschappen te doen, we wilde even een keer bij Dirk kijken, maar dat was ook de laatste keer, wat een rot winkel geen overzicht, druk en ze hadden weinig.. niet voor herhaling vatbaar (voor ons) we eten wat bij de Binnentuin gezellig, gaan nog even wat dingetjes halen voor de tafel en dan weer lekker naar huis en genieten we van de avond.

Zondag 16 april
Eerst heerlijk uitgeslapen en daarna ontbeten met een juice plus ontbijtje (met diepfriesfruit en een banaantje) Trixy geniet ook van de rust haha
Dan gaan we even wat huishouden doen, de was, stofzuigen, dweilen noem maar op zodat we weer lekker schoon de week in kunnen!

We halen even nieuw muizenvoer en lunchen even bij Avonturia erg lekker altijd daar. We belanden op de Leyweg waar ik bij C&A een nieuw broek haal (voor maar €6,99 en twee maten kleiner) nu nog even bedenken hoe ik deze ga combineren haha ik wilde al langer een nep leren broek maar kon nooit echt wat vinden wat ik lekker vond zitten of wat paste en deze is gelukt!

Als we thuis komen maken we een begin aan de tafel, helaas is ons schuurpapier te fijn dus we moeten even wat anders halen, word vervolgd. In de avond gaat J. voetbal kijken en ik nog even aan mijn painting verder.

En zo is het weekend dan weer voorbij. J. is gelukkig opgeknapt dus vandaag weer lekker aan het werk, verder gaan we het sporten weer oppakken deze week en komen zondag mijn schoonouders op visite. Verder hebben we voor nu nog niks in de planning.

Hoe was jouw paasweekend?

Liefs,
Patricia

InstagramFacebookTiktok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *