Mijn parfum stash (april 2023)

Vroeger had ik er niet zoveel mee, parfum! Ik kocht af en toe eens iets maar gebruikte het verder niet, alleen deo is wat ik toen elke dag wel gebruikte. Maar sinds ik eigenlijk samen met J. ben is dit wel een beetje omgeslagen haha. Ik kreeg van hem af en toe een geurtje en sindsdien koop ik zelf ook wat vaker een lekker luchtje.

Het grappige is dat zoals je op de foto ziet ik altijd wel richting de roze verpakkingen ga en het maakt mij eigenlijk niet uit of het heel goedkoop is, dat vind ik zelfs leuker want dan kan je vaker wat leuks kopen en hoef je er in mijn ogen ook minder zuinig mee te doen, waarbij je met echt hele dure parfums toch altijd wel iets iets voorzichter bent omdat je daar langer mee wilt doen omdat het toch prijzig is om deze aan te schaffen.

Ik heb verschillende van Rituals, Action, Solow, maar ook van Kruidvat, Etos, Lidl en natuurlijk Ici paris en Douglas. Ik heb van Mex Black een back-up omdat ik deze eigenlijk dagelijks gebruik. Daarin tegen gebruik ik die van Narciso alleen maar op speciale gelegenheden, als we gaan uit eten of naar een verjaardag ofzo deze vind ik te duur om elke dag te gebruiken haha. Mijn favoriet was de Tendenza van Van Gils deze kwam van Action maar is helaas uit het assortiment gehaald en ik heb ook een back-up meer hiervan dus daar doen we nu heel zuinig mee haha. Rituals zijn de travel size, ook omdat ik de volledige te duur vind en ik vind dat Rituals snel veranderd van geur op 1 of andere manier en met deze kleintjes is het makkelijk meenemen ook.

Al met al is dit nu de collectie en ik gebruik ze graag dagelijks en uiteraard heb ik ook parfums die ik heerlijk vind van de bekendere dure merken, maar daar gaat mijn budget op dit moment gewoon niet naar uit, dus wie weet ooit weer..

Wat is jouw favoriete parfum voor dagelijks?

Liefs,
Patricia

InstagramFacebookTiktok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *